Rahasiirrot ovat tulossa WhatsAppiin

1
Manu Pitkänen

Rahasiirrot ovat tulossa WhatsAppiin
Korttimaksaminen on helppoutensa takia vähentänyt käteisen käyttöä maksuvälineenä, mutta korteissakin on omat epäkäytännölliset piirteensä. Esimerkiksi rahan siirtäminen taskusta toiseen on aika hankalaa. Erilaiset sähköiset palvelut ovatkin iskeneet tähän markkinarakoon ja WhatsAppillakin nähdään tässä mahdollisuuksia.

Intialaisen The Ken -sivuston lähteiden mukaan WhatsApp aikoisi aloittaa yhteistyön maksuvälitysyhtiö UPI:n kanssa rahasiirtojen mahdollistamiseksi pikaviestipalvelussa. Palvelu toimisi luonnollisesti vain Intiassa, mutta WhatsAppilla on maassa peräti 200 miljoonaa käyttäjää. Rahasiirrot tulevat mahdolliseksi WhatsAppissa The Kenin mukaan puolen vuoden sisällä.

Mikäli rahasiirtojen lanseeraus onnistuu Intiassa, tulee ominaisuus varmasti saataville myös muualla. Google on jo kokeillut rahan lähettämistä Gmailissa sähköpostin "liitteenä". Ominaisuus tosin on saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa. Facebookin Messenger-sovelluksestakin löytyy vastaava ominaisuus (Yhdysvalloissa).Ei liene mahdotonta, että tulevaisuudessa ostoksiakin voisi maksaa WhatsAppilla. Yrityksiä aiotaan ainakin siirtämään asiakaspalveluviestintänsä WhatsAppiin ja rahasiirrto käyttäjien välillä voisi olla tervetullut lisäominaisuus.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.