Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG Optimus G Pro -vuoto: Full HD -näyttö, neliydinsuoritin ja muut herkut

12
Matti Vähäkainu

LG Optimus G Pro -vuoto: Full HD -näyttö, neliydinsuoritin ja muut herkut
LG on tuomassa markkinoille uutta Optimus-sarjan huippumallia. Mikäli japanilaista Blog of Mobile -sivustoa on uskominen, kyseessä on Optimus G:n parannettu versio.

Engadgetille vuodetun kuvan Optimus G Pro on varustettu markkinoiden uusimmilla herkuilla, kuten viiden tuuman Full HD -näytöllä sekä neliytimisellä APQ8064 Snapdragon -järjestelmäpiirillä, jonka suorittimien kellotaajuutta on nostettu 1,7 gigahertsiin.

Edeltäjänsä tavoin laitteen spekseihin kuuluvat 13 megapikselin kamera, 2 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa sekä LTE- ja NFC-yhteydet.

Puhelin ei ole aivan ohuimmasta päästä sentin paksuisena, mutta kokoluokassaan se sisältää varsin kunnioitettavan 3000 milliampeeritunnin akun. Painoa laitteella on huhujen mukaan 160 grammaa.GSMArenan tarkkaavainen lukija puolestaan huomasi, että verkko-osoite LGOptimusGPro.nl on varattu jo LG:n toimesta, joka antaa hieman lisäpontta huhujen todenperäisyydelle.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

akse
akse

1

No kyllä tota jaksaa kannella nyt kun ihmiset on reenannu haukkaria TIILISKIVEN painoisella Lumialla!

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

2

Miksi ihmeessä haluisin vaihtaa hyvin toimivan Lumiani ylikokoiseen pätkivään Lagdroid-puhelimeen, jonka kamera ottaa 13mpx mössökuvia eikä langatonta latausta näy eikä kuulu :(

Vastaa
XB700
XB700

5

Miksi ihmeessä haluisin vaihtaa hyvin toimivan Lumiani ylikokoiseen pätkivään Lagdroid-puhelimeen, jonka kamera ottaa 13mpx mössökuvia eikä langatonta latausta näy eikä kuulu :(


Oletko koskaan koittanut edes Androidia? 1.5-2.3 olivat "lagaavia", mutta sen kuitenkin ymmärtää. Mutta esim 4.0-4.2 ovat erittäin mahtavia ei ole kyllä laganut kertaakaan niitä käytäessään vaikka puhelin on HTC Desire HD.

Ja toi langaton lataus on sellainen turhan päivänen trick:i jotta vain oikeesti hölmöt luulee olevan tarpeelinen "ominaisuus" puhelimessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mokia lumia @ (vahvistamaton)

6

Irekkeri @
Miksi pitää tuoda taas esille ylimielistä Eflopin Nokia asennetta??.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mokia lumia @ (vahvistamaton)

7

XB700 @
Olen samaa mieltä,että uusin Android JB eli 4.1.2 ei lagaa ja toimii huomattavasti paremmin,sulavammin kuin 4.0 versio.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

9

@6

Koska Lagdroid on yliarvostettua paskaa o/ Teille toki Lumian ylivertaiset ominaisuudet ovat turhia, koska ette osaa edes haaveilla niistä Java-paskeidenne kimpussa. Päivät kuluu viruksia etsiskellen, puhelimen respossia odotellen ja custom-romeja asennellessa samalla kun meikäläinen nauttii ylivoimaisesta puhelimestaan ja mukavasta elämästään.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

10

@9
Ihan kiva huomata, että kaikki provotrollit ei ole täältä Android leiristä, mutta joku roti kumminkin. Ja ton kaverin kanssa ei mitään kovin säkenöivää keskustelua eri puhelimien hyvistä ja huonoista puolista saa aikaiseksi, eli ei kannata vaivautua jankkaamaan.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

11

@10

Välillä toiseenkin suuntaan. Onhan tuossa puhelimessa varmasti tehoa enemmän kuin pienessä pitäjässä ja näytöllä alkaa tarkkuutta olevaan ihan sopivasti, mutta sitä ei voi silti kieltää etteikö tuo olisi vain niin sanottu kasvojenkohotusmalli. Se ei tuo mitään must have-uutta pöytään. Kameraa mainostetaan megapikseleillä, mutta onko siinä megapikselikilpailussa mitään järkeä jos ei ole jonkinlaista fiksua tekniikkaa taustalla (pureview).

Ja ei, androidia en haluaisi mistään hinnasta puhelimeeni. Google tykkää keräillä liikaa tietoja, java-pohjaisuus vaikuttaa kaikinpuolin ei-toivotulta ratkaisulta rajoitetuille resursseille eikä minua kiinnosta puhelimeni modailu.

Välillä tekee höpöä kirjoitella aivottomia.

Vastaa
djtob
djtob

12

@6, @7, @8. Mikä saa sinut aina tuomaan Nokiaa joka aiheeseen, onko sinulla jäänyt Nokian kiiltävä klabi persuksiin jumiin ja jouduit sairaalaan? Mene hoitoon! Sinne kallo-osastolle, ei sinne suolien tutkintaosastolle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja