Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sharpin uudessa älypuhelimessa on HD-tason IGZO-näyttö

1
Manu Pitkänen

Sharpin uudessa älypuhelimessa on HD-tason IGZO-näyttö
Japanilainen NTT Docomo on esitellyt uuden Sharpin valmistaman älypuhelimen, josta löytyy 4,9 tuuman IGZO-tekniikkaa hyödyntävä näyttö.

IGZO on käytännössä uusi valmistustekniikka, jota muiden muassa Sharp on alkanut käyttämään LCD-näytöissä. Menetelmällä saadaan TFT-kalvosta läpikuultavampi, jolloin LCD-näytön taustavalaistuksesta voidaan tinkiä. Tämä vuorostaan johtaa alhaisempaan virrankulutukseen. Tekniikalla on myös mahdollista rakentaa aiempaa tarkempia näyttöjä.

Sharpin Aquos Phone Zeta SH-02E:n 4,9-tuumaisen paneelin tarkkuus on 1280x720 pikseliä. Android 4.0 -käyttöjärjestelmää pyörittää neliytiminen 1,5 gigahertsin taajuudella tikittävä S4 Pro -piiri. Grafiikoista vastaa Adreno 320. Kameran kennossa on 16 megapikseliä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja