HTC pahoittelee Desire HD:n päivityksen puutetta

8
Panu Roivas

HTC pahoittelee Desire HD:n päivityksen puutetta
HTC on julkaissun anteeksipyynnön liittyen Desire HD -älypuhelimen Ice Cream Sandwich -päivitykseen, tai siis sen puutteeseen.

Viikkojen ajan HTC kiusasi asiakkaitaan "kyllä" ja "ei" -vastauksilla siitä, tuleeko Desire HD saamaan Android 4.0 -päivitysen. HTC tuli kuitenkin siihen lopputulokseen, ettei päivitystä julkaista.

"Olemme kuunnelleet palautetta päätöksestämme olle päivittämättä HTC Desire HD:ta Android 4.0 -versioon. Ymmärrämme, että tämä on kiistanalainen päätös.

Lisäselvitykseksi, HTC Desire HD:n massamuistin osiointitavan takia - ja Android 4.0:n suuremman koon takia - laite olisi osioitava uudelleen ja käyttäjädatan päälle olisi kirjoitettava päivityksen toimivuuden takaamiseksi. Vaikka teknisesti osaavammat saattaisivat hyväksyä tämän, suurimmalle osalle asiakkaista tämä ei kävisi. Harkitsimme myös pakkauksen koon pienentämistä, mutta se vaikuttaisi toiminnallisuuteen, jota asiakkaat jo käyttävät. Päivityksen jälkeenkin olemassa oli muita teknisiä rajoituksia, jotka haittasivat käyttäjäkokemusta.Uskomme että päivityksen pitäisi aina parantaa käyttökokemusta, ja kaikki päivitykset on arvioitava tämän kriteerin mukaan. Olemme tietoisia tämän päätöksen aiheuttamasta pettymyksestä, mutta uskomme käyttökokemuksen heikkenemisen olevan liian merkittävää. Tunnustamme, että tämä on muutos edellisestä vastauksestamme, ja näin ollen olemme todella pahoillamme."Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Kommentit (8)

Kuveerty
Kuveerty

1

Olisihan se ollut aika poikkeuksellista että lähes 2v vanha puhelin olisi saanut uusimman Androidin. Ja tosiaan paukut alkaisivat vähän olla riittämättömät siihen kun vielä Sense päälle.

Eiköhän koviten ICS haluavat sen roottaamalla hanki kuitenkin.

Vastaa
Mustaavalkosta
Mustaavalkosta

2

@Kuveerty Ensinnäkin ICS ei ole enää uusin Android. :)

Toiseksi, hyvinpä tuntuu Sense 3.6 ja Android 4.0.3 toimivan puhelimessa, jopa ihan epävirallisena räkäversiona. Pelkkä Android ilman Senseä tietenkin vielä paremmin.

Jopa Sense 4.0 mahtuu kivasti puhelimeen nykyisen osioinnin kanssa.

HTC:n selitykset päivitykset yhtäkkiselle perumiselle ovat suurelta osin täyttä puppua. Ratkaisuja esitettyihin ongelmiin on vaikka kuinka. Päätös jättää puhelin päivittämättä on luultavasti pääosin pelkkää markkinastrategiaa, tosin melko epäonnistunutta sellaista, tai jotain muuta, mitä ei PR-puheessa voi ottaa esille.

Vastaa
a7r8t
a7r8t

3

Ja vielä erikoisempaa on, että suunnilleen yhtä vanha ja pienemmällä muistilla varustettu Desire S on tällä tietoo saamassa päivityksen

Vastaa
peltsip
peltsip

4

Btw muistaako kukaan mistä muun muassa sympparia haukuttiin takavuosina? On se hienoa kuinka kehitys kehittyy... ..nimittäin nyt joku pystyy vaikka itse kääntämään jonkinlaisen päivityksen sorsista omaan puhelimeensa. Kuinka paljon se taas auttaa keskivertokäyttäjää?

Vastaa
Raattis
Raattis

7

Juurikin tästä syystä seuraava luurini tulee olemaan Galaxy Nexus tai joku seuraava vielä julkaisematon Nexus-puhelin. Olen vähän kyrpiintynyt odottamaan LG:n ICS päivitystä, kun Jelly Bean olisi Galaxy Nexukselle jo saatavilla.

Tätä tahtia, JB tulee LG:lle kahden vuoden päästä, jos silloinkaan. Varmaan pudottautuu pois älypuhelinvalmistuksesta ennen sitä.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

8

@2

Äh, vähän sekoilin tosiaan. Ei JB:tä kyllä pysty vielä pitämään uusimpana versiona kun sitä saa.. öö ainoastaan Nexukselle? Ja muihin laitteisiin kestää ikuisuus.

Eiköhän nuo "räkäversiot" toimi muutenkin paremmin kuin oikeat, puutteellisista ominaisuuksista johtuen? Kun lähinnä on keskitytty tekemään siitä toimiva.

En vain pysty uskomaan että Desiressä riittäisi enää potkut kun esim. kahdessa Sensationissa mitä olen kokeillut ei oikein tuntunut kovin sulavaa olevan toiminta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.