Samsungin kärkipuhelimet saavat alkuvuodesta uuden Androidin

5
Matti Robinson

Samsungin kärkipuhelimet saavat alkuvuodesta uuden Androidin
Matkapuhelinvalmistaja Samsung on ilmoittanut, että se tuo Android 4.0:n omiin huippupuhelimiinsa ensi vuoden alussa. Yhtiön virallisessa blogissa kerrotaan, että Samgung Galaxy S II ja Galaxy Note saavat Androidin Ice Cream Sandwich -version vuoden 2012 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Kärkikaksikon jälkeen päivityksiä tuodaan pikkuhiljaa myös muille Android-laitteille. Päivitettävien listalla ovat myös Galaxy S II LTE, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 ja Galaxy Tab 7.0 Plus.

Käyttöjärjestelmän uusin versio tuo merkittäviä muutoksia alustan ulkonäköön ja käyttöliittymään. Ensimmäinen ICS-puhelin on Samsungin Googlelle valmistama Samsung Galaxy Nexus, joka on parhaillaan Puhelinvertailun testissä.Ice Cream Sandwich -päivityksen saapuminen riippuu markkinasta ja operaattoreiden vaatimuksista. Samsung valmistelee tiedotteet erikseen jokaiselle markkinalle.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G60 – hinta laskenut -36%

Motorola Moto G60
306 € CDON
322 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 479 €

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 5 Lite
335 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 508 €

Honor X8 – hinta laskenut -31%

Honor X8
169 € Power
234 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 246 €

OnePlus Nord CE 2 – hinta laskenut -26%

OnePlus Nord CE 2
199 € Proshop
199 € DNA
369 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (5)

Jonahan
Jonahan

3

Eiks toi ole aika normaalia Androidpäivitysten suhteen? Jos laite on yli puoli vuotta vanha ei päivitystä kannata odotella, samoin jos on vähän halvemmasta hintakategoriasta.

Googlen viime kevään IO:ssa hehkuttama Android Update Alliance, jonka piti ratkaista ongelma, on jäänyt täysin pelkäksi puheeksi. Yhtäkään valmistajaa ei ole reilun puolen vuoden aikana saatu mukaan. Joten eiköhän homma jatku kuten ennenkin.

Vastaa
johku12
johku12

5

Itseäkin harmittaa ettei virallista ohjelmistoa tule galaxy s puhelimelle. Onneksi tuon saa vähän epävirallisempaa kautta itsellekkin =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.