Uutisarkisto

Motorolan huippumallissa on 200 megapikselin kamera Motorolan huippumallissa on 200 megapikselin kamera

Motorolan huippumallissa on 200 megapikselin kamera

Motorola julkaisi Kiinan markkinoille todellisen huippulaitteen, sillä Moto X30 Pro on maailman ensimmäinen 200 megapikselin kameralla varustettu laite. Myös muut numerot ovat kohdillaan.

Galaxy Watch5 Pron on akku on 60% suurempi kuin edeltäjämallin Galaxy Watch5 Pron on akku on 60% suurempi kuin edeltäjämallin

Galaxy Watch5 Pron on akku on 60% suurempi kuin edeltäjämallin

Samsung julkisti uusien taittuvanäyttöisten kännyköiden lisäksi Galaxy Watch5 -sarjan älykellot. Sarja koostuu kahdesta mallista: Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro.

WhatsApp antaa nyt 60 tuntia aikaa poistaa viestin WhatsApp antaa nyt 60 tuntia aikaa poistaa viestin

WhatsApp antaa nyt 60 tuntia aikaa poistaa viestin

WhatsApp antaa nyt enemmän aikaa viestin poistamiselle, mikäli vahingossa viestin on lähettänyt väärällä henkilölle tai muuten vain haluaa miettiä sanojaan uudelleen.

Samsung julkaisi jatkajan suositulle Galaxy A22 5G -mallille Samsung julkaisi jatkajan suositulle Galaxy A22 5G -mallille

Samsung julkaisi jatkajan suositulle Galaxy A22 5G -mallille

Samsung julkaisi hiljaisesti Galaxy A23 5G -mallin, joka sijoittuu edulliseen hintaluokkaan. Jo aikaisemmin tänä vuonna Samsung julkisti Galaxy A23 4G -mallin.

Asus Zenfone 9 arvostelu - Upea pieni superpuhelin 2 Asus Zenfone 9 arvostelu - Upea pieni superpuhelin

Asus Zenfone 9 arvostelu - Upea pieni superpuhelin

Asus Zenfone 9 on yksi harvoista alle 6 tuuman näytöllä varustetuista Android-huippukännyköistä. Se on kuitenkin todellinen superpuhelin, Snapdragon g+ gen 1 -piirillä, jopa 16 gigan muistilla ja kaikilla herkuilla. Mutta onko se hyvä? Otimme selvää.

Näin pidennät Samsung-puhelimen akun käyttöikää Näin pidennät Samsung-puhelimen akun käyttöikää

Näin pidennät Samsung-puhelimen akun käyttöikää

Galaxy-puhelimen One UI -käyttöliittymästä löytyy asetus, joka auttaa pidentämään akun käyttöikää. Näin saat sen käyttöön.

Opas: näin muokkaat iOS 16 -version lukitusnäyttöä Opas: näin muokkaat iOS 16 -version lukitusnäyttöä

Opas: näin muokkaat iOS 16 -version lukitusnäyttöä

Apple esitteli vuoden 2022 iOS 16 -version kesäkuussa. Kyseinen versio muutamia merkittäviä muutoksia ja yksi näkyvimmistä sellaisista on lukitusnäytön muokkaaminen.

Näytä lisää otsikoita