>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomen valtio sijoitti Nokiaan

2
Manu Pitkänen

Suomen valtio sijoitti Nokiaan
Nokia on ollut Suomelle ensiarvoisen tärkeä yhtiö, mutta siitä huolimatta valtiota ei ole näkynyt sen omistajalistoilla. Nyt Suomen valtion sijoitusyhtiö Solidium on ostanut yhteensä 844 miljoonalla eurolla Nokian osakkeita.

Tämän vuoden alun aikana tehtyjen osakeostojen myötä Solidium omistaa 3,3 prosenttia Nokian osakkeista. Valtio on näin olleen Nokian toisiksi suurin omistaja – edellä on vain Nokia Oyj 4,25 prosentin omistusosuudella. Seuraavaksi suurimmat omistajat ovat eläkeyhtiöitä.

Solidium rahoitti Nokia-kauppansa myymällä vuoden alussa Telia-osakkeensa. Solidium myi hiljattain nopeutetussa järjestelyssä myös Sammon osakkeita.

"Nokian vahva markkina-asema ja laaja teknologinen osaaminen ovat erittäin houkuttelevia tekijöitä ja tarjoavat hyvän mahdollisuuden arvonnousuun. Tehtävämme mukaisesti vahvistamme ja vakautamme kotimaista omistajuutta tässä Suomelle hyvin tärkeässä yhtiössä", toteaa Solidiumin toimitusjohtaja Antti Mäkinen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

pentsu
pentsu

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Ei hyvä...

Ööö miksi?

Ainakin mun mielestä on hyvä että valtio sitoutuu edes siihen vähään jäljellä olevaan teolliseen tuotantoon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.