Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se on testattu – Galaxy S9 tuo mukanaan huikean suorituskykyparannuksen

3
Manu Pitkänen

Nyt se on testattu – Galaxy S9 tuo mukanaan huikean suorituskykyparannuksen
Teknologiasivusto AnandTech on päässy tekemään ensimmäisiä testejä Samsungin sunnuntaina esittelemällä Galaxy S9 -älypuhelimella. Samsung lupasi ennakkoon kovia suorituskykyparannuksia aiempaan nähden – ja niitä puhelimen Exynos-järjestelmäpiiri myös tarjoaa. Galaxy S9 häviää kuitenkin testeissä Applen viime vuonna esittelemille iPhoneille.

Geekbenchin (v4) single-core-testeissä Galaxy S9:n käyttämä kahdeksanytiminen Exynos 9810 -piiri nakuttaa kokonaislukulaskennassa pisteet 3734 ja liukulukulaskennassa se ylsi tulokseen 3440 pistettä. Samsung Galaxy S8:n Exynos-piiri yltää vuorostaan vain 2100 ja 1600 pisteeseen. Tulosparannus on siis huikea. Se ei kuitenkaan riitä horjuttamaan Applen valta-asemaa.

Uusissa iPhoneissa käytettävä A11 Bionic -piiri nimittäin saavuttaa pisteet 4630 ja 3958. Muissakin alustariippumattomissa testeissä Apple oli järjestelmällisesti uuden Exynosin edellä. Erityisesti GFXBenchillä tehdyissä off-screen-grafiikkatesteissä Applen A11-piiri on selvästi nopeampi kuin Exynos. Grafiikoissa myös Snapdragon 845 on Exynos 9810:n edellä.Tulokset ja niihin liittyvää analyysiä voi käydä lukemassa AnandTechin artikkelista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Caliber
Caliber

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

Android ei tule Applea nopeudessa päihittämään niin kauan kuin niissä tahmaa rivikin Java-koodia...

Paitsi sitten kun tulee se tarpeeksi uusi ios-versio. Tai apple tahallaan jumittaa laitteen.

Vastaa
Abcabc375
Abcabc375

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

Android ei tule Applea nopeudessa päihittämään niin kauan kuin niissä tahmaa rivikin Java-koodia...

Tämä on fakta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.