Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung korjasi DeXin viat – Uusi telakka tekee Galaxy S9:stä tehokkaan minitietokoneen

1
Manu Pitkänen

Samsung korjasi DeXin viat – Uusi telakka tekee Galaxy S9:stä tehokkaan minitietokoneen
Eilen esitellyn Galaxy S9:n lisäksi Samsungilta kuultiin muitakin laitejulkistusuutisia. Markkinoille on nimittäin tulossa päivitetty versio DeX-telakointiasemasta, jonka nimi on uudistusten myötä vaihtunut DeX Padiksi (aiemmin tuote tunnettiin nimellä DeX Station).

Nimen vaihtamisen taustalla on ihan kelpo syy. DeX Padissä puhelinta ei nimittäin enää telakoida asemaan pystysuunnassa, kuten laitteen aiemmissa versioissa, vaan vaakatasossa. Tämän pienen muutoksen ansiosta DeX Padiin kiinnitettyä puhelinta voidaan käyttää kosketuslevynä (hiirenä) jos saatavilla ei satu olemaan oikeaa hiirtä. Puhelimen näytöllä voidaan esittää myös näppäimistö, jos fyysisen näppäimistön käyttö ei syystä tai toisesta onnistu.

DeX Pad alkaa siis ominaisuuksiensa suhteen olla Microsoftin Lumia 950 XL:lle suunnitteleman Display Dockin tasolla.

Kertauksena niille, jotka eivät muista missä DeXissä on oikein kyse. Se on siis lisälaite, joka kiinnitetään puhelimen ja tietokoneen näytön väliin. Asema muuntaa puhelimen käyttöliittymän ikkunoituun ympäristöön, jolloin puhelinta voi käyttää isolta näytöltä käsin kuin tietokonetta. DeX Pad kykenee antamaan ulos korkeintaan Full HD -tasoista kuvaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

AhKeefas
AhKeefas

1

Vähän yli kaksi vuotta jäljessä ja vieläkin taitaa puuttua se puhelimen käyttö samaan aikaan kun iso näyttö on "tietokoneena"??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.