Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6 -kitinä tuotti tulosta – Apple laskee reippaasti akun vaihdon hintaa

2
Manu Pitkänen

iPhone 6 -kitinä tuotti tulosta – Apple laskee reippaasti akun vaihdon hintaa
Apple on joutunut melkoiseen myllytykseen iPhone 6- ja iPhone 6s -puhelimille vuosi sitten julkaistun ohjelmistopäivityksen takia. Applen tavoitteena oli estää iPhone 6:ta ja iPhone 6s:ää sammumasta äkillisesti olosuhteiden muutosten takia, esimerkiksi ympäristön äkillisen viilenemisen ja yllättävän virrantarpeen takia.

Vanhojen iPhone-mallien äkillisten sammumisten taustalla on ollut vanhentunut akku, joka ei pystynyt tarjoamaan puhelimille muuttuneissa olosuhteissa tarpeeksi virtaa, jolloin puhelin sammui. Tämä on tietysti ei-toivottavaa käyttäytymistä, minkä vuoksi Apple rajoitti iOS 10.2.1 -päivityksellä puhelimien maksimisuorituskykyä eli virrankulutusta edellä mainituissa käyttötilanteissa.

Vuosi sitten Apple kertoi käynnistävänsä korjauskampanjan, jossa se lupasi korjauttaa iPhone 6s:n viallisia akkuja. Viallisuus ilmeni juuri äkillisinä sammumisina.Nyt syntyneen mediamylläkän takia Apple on julkaissut selventävän kommentin, jossa yhtiö käy läpi mitä se on todellisuudessa tehnyt ja minkä takia. Lisäksi yhtiö laskee tammikuusta lähtien (vuoden 2018 joulukuuhun saakka) iPhone 6:n tai sitä uudemman mallin (takuun ulkopuolista) akkuvaihdon hintaa 79 dollarista 29 dollarin. Ensi vuoden alussa Apple aikoo julkaista iOS-päivityksen, joka sisältää akun kemiallista kuntoa kuvaavan indikaattorin, joten käyttäjä saa paremman kuvan puhelimensa akun kunnosta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

johtaja59
johtaja59

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sierra117:

Yhdysvalloissa vaan? Vai laskeeko hinnat Eurooppassakin?


Euroopassa ei ole joukkokanteen vaaraa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.