Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vaihdatko iPhonesta Androidiin? Uusi työkalu helpottaa tietojen siirtämistä

1
Manu Pitkänen

Vaihdatko iPhonesta Androidiin? Uusi työkalu helpottaa tietojen siirtämistä
Google on päivittänyt Drive-tallennuspalvelunsa iOS-sovellusta lisäämällä siihen mahdollisuuden tietojen siirtoon vanhasta iPhonesta uuteen Android-puhelimeen. Työkalun avulla Google yrittää tehdä iPhonen vaihtamisen Android-puhelimeen aiempaa yksinkertaisempaa.

Yhteystietojen, kuvien ja kalenterimerkintöjen siirto Androidiin

Google Drive -sovellus osaa siirtää iPhoneen tallennetut yhteystiedot (puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet jne), kalenterimerkinnät ja valokuvat Androidiin. Google Driven käyttöön vaaditaan luonnollisesti Google-tili, jonka avulla tiedot myös yhdistetään uuteen Huawein, Samsungin, Sonyn tai LG:n puhelimeen. Tietojen siirtämiseksi käyttäjän ei tarvitse kuin ladata Drive-sovellus iPhoneen ja varmuuskopioida tiedot pilveen (Menu > Settings > Backup).

Kun varmuuskopiointi on tehty, niin enää ei tarvitse kuin syöttää saman Google-tilin kirjautumistiedot uuteen laitteeseen käyttöönoton yhteydessä. Tiedot siirtyvät puhelimeen automaattisesti. iOS-käyttäjiä pyydetään myös kytkemään iMessage-viestipalvelu pois päältä. Mikäli näin ei toimita, saattavat jotkut viestit ohjautua Applen viestijärjestelmään eivätkä näin tavoita koskaan sinua.Ehkä olennaisin puute Google Drive -varmuuskopioinnissa on se, ettei sillä pystytä varmuuskopioimaan SMS-tekstiviestihistoriaa. Näin ollen vanhat tekstiviestit eivät siirry uuteen laitteeseen, vaan ne jäävät Applen ekosysteemiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

puheenjohtaja
puheenjohtaja

1

Artikkeliin sen verran tarkennusta että ainakaan itsellä ei omasta google drive sovelluksesta löydy edes koko Backup-valikkoa (Menu > Settings > Backup). Käytössä uusin iPhone7, uusin IOS 10.2 ja uusin päivitetty google drive -sovellus.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.