Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n kuoppa sen kuin syvenee

1
Puhelinvertailu

HTC on julkaissut viime vuoden lukuja, eivätkä ne näytä hyvältä. Viime vuoden alusta pysyttiin vielä plussalla, mutta loppuvuosi on tuskallisen heikkoa.

Lopulta HTC:n liikevaihto koko vuodelta päätyi yli 35 prosenttia pakkaselle. Sanomattakin selvää, että tämä ei tyydytä ketään. Vuosi päättyi katastrofaaliseen joulukuuhun, jossa oli 57 prosenttia laskua vuoden takaisesta.

HTC:n viime vuoden liikevaihto oli 121,68 miljardia Taiwanin dollaria eli n. 3,345 miljardia euroa, viime vuonna liikevaihtoa oli 187,91 miljardia (n. 5,166 miljardia euroa).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jeva
Jeva

1

"Lopulta HTC:n liikevaihto koko vuodelta päätyi yli 35 prosenttia pakkaselle."
Että mitä että?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja