Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vihdoin se testattiin: Nokia 3310 vs tulikuuma nikkelipallo

2
PuhelinvertailuYouTube-sensaatio RHNB on ottanut tonkeihin jälleen tulikuuman nikkelipallon ja asettanut sen uuden pahaa-aavistamattoman esineen päälle. Tällä kertaa odotettu vastustaja on lähes tuhoutumattomaksi väitetty Nokia 3310.

Carsandwater-käyttäjän Red Hot Nickel Ball -videot ovat keränneet miljoonia ja miljoonia katsojia jo parin vuoden ajan. Puhalluslampulla punaisena hohtavaksi lämmitetty nikkelipallo asetetaan Nokia 3310:n päälle, ja kuten olettaa saataa, alkaa muovi kuplia huippukuuman pallon alla.

Vaikka tuho on ilmiselvää, niin allekirjoittaneen mielestä Nokia 3310 selviytyi kuumuudesta yllättävänkin hyvin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

miiu74
miiu74

2

Aito alkuperäinen N3310 olisi selvinnyt vielä paremmin. Nyt kyseessä puhelin joka on ns.tehdaskunnostettu eli uudet halpiskuoret päällä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja