>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola esitteli uutuuspuhelimensa: Moto G, X Style ja X Play

7
Manu Pitkänen

Motorola esitteli uutuuspuhelimensa: Moto G, X Style ja X Play
Motorola on tänään esitellyt kolme uutta älypuhelinta: hintatietoisille kuluttajille tarkoitetun kolmannen sukupolven Moto G:n sekä Moto X Play- ja Moto X Style -puhelimet.

Moto G tulee saataville kahdeksan ja 16 gigatavun versioina. Snapdragon 410 -pohjaisen puhelimen keskusmuistin määrä on tallennustilasta riippuen yksi tai kaksi gigatavua. IPX7-sertifioitu kestää kastumista, minkä lisäksi se tukee 4G-yhteyksiä ja sisältää muistikorttipaikan. Kamera on päivittynyt 13 megapikselin kennoon ja etukamerassa on viiden megapikselin kenno.Kyvykkäämpää puhelinta hakeville Motorola tuo tarjolle kaksi uutta Moto X -sarjan puhelinta. Moto X Playn myyntivaltti on siihen mahdutettu 3630 milliampeeritunnin akku, josta Motorola lupaa riittävän virtaa 48 tunniksi. Puhelimessa on 5,5 tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia, 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa (sis. muistikorttipaikan), 21 megapikselin kameran ja viiden megapikselin etukameran.Moto X Style asemoituu voimakkaammin Motorolan varsinaiseksi lippulaivamalliksi. Puhelimessa on Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, 5,7-tuuman QHD -näyttö, kolme gigatavua keskusmuistia ja tallennustilaa on saatavilla joko 32 tai 64 gigatavua (sis. muistikorttipaikan). Akku on kapasiteetiltaan pienempi kuin Playssä, 3000 milliampeerituntia. Pääkamerasta löytyy 21 megapikselin kenno ja sillä voidaan kuvata 4K-tasoista videota.Motorolalle tuttuun tyyliin puhelimien ulkonäköä on mahdollista kustomoida hyvin pitkälle Moto Makerin avulla.

Uusien puhelimien tarkat tekniset tiedot löytyvät Motorolan verkkosivuilta:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

jartar
jartar

2

Moto G menee vahvaan harkintaan seuraavaksi puhelimeksi. 2 gigan keskusmuisti, veden kestävyys ja kohtuullisen kokoinen näyttö kiinnostavat. 5" on vielä jotenkin inhimillisen kokoinen vaikka mielelläni tyytyisin hieman pienempään näyttöön.

Vastaa
TaioJ
TaioJ

3

Mielenkiintoisimmat androidit pitkään aikaan. Moto X play vaikuttaa varsin pätevelle laitteelle ja akun koko on kilpailijoihin nähden varsin reilu. Onkos näissä täysin puhdas android?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Akusta moni kommentoinut, uutisoitu akunkesto ei ole mikään aktiivisenkäytön kesto, eikä (onneksi) max valmiusaikakaan, vaan jotai muuta.

Eli kerrotun perusteella ei tiedä onko poikkeuksellisen pitkä, voidaan toki toivoa että että ihan kohtuulliset käyttöajat.

Vastaa
jartar
jartar

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TaioJ:

Onkos näissä täysin puhdas android?


Ainakin edellisissä malleissa itse käyttöjärjestelmä on täysin muokkaamaton ja se sisältää hyvin inhimillisen määrän Motorolan valmiiksi asentamia "ylimääräisiä" ohjelmia.

Vastaa
TaioJ
TaioJ

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:


Ainakin edellisissä malleissa itse käyttöjärjestelmä on täysin muokkaamaton ja se sisältää hyvin inhimillisen määrän Motorolan valmiiksi asentamia "ylimääräisiä" ohjelmia.

Pitkään olen käyttänyt windows phonea ihan siitäkin syystä, että se on käytännössä puhdas järjestelmä ilman kustomointeja. Android tietysti kiinnostaa mutta harva valmistaja tekee vanilla malleja. Nexus on ollut pitkään ainut varteenotettava vaihtoehto. Onneksi niitä nyt tulee motorolalta. Itse asiassa kaikki kolme mallia vaikuttavat lupaavilta vaikka sitä tehokkainta rautaa ei ole sisään laitettukaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

7

Vaikuttaisi siltä, että Moto G 2015:ssa on korjattu kaikki ongelmat jotka vaivasivat aikaisempia G-malleja. (1GB RAM, heikko kamera, ei muistikorttipaikkaa. Nuo vaivasivat ainakin itseäni.)

Itse haluisin kyllä hieman pienemmän luurin, mutta 5" voi olla siinä ja siinä siedettävä. Pitänee ainakin harkita jos elämä Moto G 2013:n ja 1GB RAM:in kanssa käy sietämättömäksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.