Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple avaa näyttävän tutkimuskeskuksen Japaniin

1
Manu Pitkänen

Apple avaa näyttävän tutkimuskeskuksen Japaniin
Viime vuoden lopulla Japanin pääministeri Shinzo Abe paljasti Applen suunnittelevan uuden tutkimus- ja kehityskeskuksen rakentamista maahan. Hankkeesta on saatu nyt lisää tietoa, kun Jokohaman kaupungin pormestari Fumiko Hayashi esitteli lehdistötilaisuudessa keskuksen rakennussuunnitelmat.

Applen tutkimus- ja kehityskeskus pystytetään Jokohaman kaupungissa sijainneelle Panasonicin vanhan mittausinstrumenttilaitoksen tontille. Apple aloittaa rakennustyöt tämän vuoden aikana ja valmista pitäisi olla vuoden 2017 kevääseen mennessä.

Apple on tyypilliseen tapaansa ollut hyvin vaitonainen siitä, mitä keskuksessa on tarkoitus käytännössä tutkia. Sen laitteiden näyttöjä ja kamerakennoja kuitenkin kehitetään Japanissa. Japan Display ilmoitti aiemmin tässä kuussa rakentavansa uuden näyttötehtaan, jonka rakennuskustannuksiin Applekin ottaa Reutersin mukaan osaa. Tehtaan on tarkoitus valmistua ensi vuonna.Aiemmin tänä vuonna Apple avasi tutkimuskeskuksen Israelissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja