Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto: Tältä näyttää HTC:n tuleva Android Wear -älykello

1
Sami Koivunen

Vuoto: Tältä näyttää HTC:n tuleva Android Wear -älykello
HTC on kertonut tuovansa oman älykellon markkinoille vielä tämän vuoden aikana, mutta laitteen ulkonäöstä ei oltu ennen eilistä saatu vihjeitä.

Verhoa on kuitenkin raottanut sarjavuotaja @evleaks, joka väittää tuoreen vuotokuvan olevan muotoilultaan "sataprosenttisen uskollinen jäljennös". Käytännössä kello on siis ulkomuotoilultaan tulevaa laitetta vastaava, mutta kuvassa näkyvä käyttöliittymä on Ferry Passchierin keksimä.

Kuvan suurin paljastus lienee älykellon neliskanttinen muotoilu. Laite muistuttaa pitkälti LG:n G Watch -älykelloa rannekeosan ollessa kuitenkin metallinen.

Tällä hetkellä suurimmat odotukset Android Wear -älykelloista on todennäköisesti osoitettu Motorolan pyöreän muotoilun sisältävälle Moto 360:lle.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja