Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kuvaustekniikoista vastaava Juha Alakarhu Engadgetin haastattelussa (video)

1
Valtteri Ahonen

Nokian kuvaustekniikoista vastaava Juha Alakarhu Engadgetin haastattelussa (video)
Engadget sai CES-tapahtumassa käsiinsä Nokian kuvaustekniikoista vastaavan ja erityisesti PureView-teknologian isänä tunnetun Juha Alakarhun. Alakarhu puhuu Nokian 41-megapikselin kameran synnystä ja omista näkemyksistään mobiilikuvaamisen tulevaisuudesta.

Videolla Alakarhu kertoo PureView-idean syntyneen alunperin optisen zoomauksen vaikeudesta. Optisen zoomin tarve kierrettiin kasvattamalla kennon kokoa huolimatta siitä, että idea tuntui älyttömältä vuonna 2007. Myöhemmässä kehityksessä idean pohjalta syntyi zoomauksen lisäksi myös muita ominaisuuksia kuten nykyinen, pikseleiden ylinäytteistykseen nojaava konsepti.

Alakarhu kommentoi hieman myös edessä häämöttävää Microsoft-siirtoa ja sanoi odottavansa sitä innolla.

- Meillä on jo paljon hyviä ystäviä Microsoftilla ja heillä, kuten meilläkin, on vahva tiimi. Uskon, että yhdessä tulemme jatkamaan digitaalisen valokuvauksen rajojen rikkomista.Katso koko haastattelu englanniksi alta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Laittaisivat edes vähän parempia kameroita etupuolelle. Etupuolen kamerat kaikissa Lumioissa ovat lähes käyttökelvottomia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja