Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhdysvaltojen oikeusministeriö antoi Nokia-kaupalle siunauksensa - seuraavaksi odotetaan EU:n hyväksyntää

3
Valtteri Ahonen

Yhdysvaltojen oikeusministeriö antoi Nokia-kaupalle siunauksensa - seuraavaksi odotetaan EU:n hyväksyntää
Kaikki alkaa olla viimeistä sinettiä vaille valmista. Nokian puhelintoimintojen myynnistä Microsoftille on puhuttu syyskuusta saakka, ja nyt myös Yhdysvaltojen oikeusministeriö on näyttänyt kaupalle vihreää valoa. Asiasta uutisoi muun muassa ZDNet.

- Odotamme innolla sitä päivää, kun kumppaneistamme Nokialla tulee Microsoft-perheen jäseniä, ja olemme mielissämme, että oikeusministeriö puoltaa kauppaa, kommentoi Microsoftin edustaja yhtiön lausunnossa.

Seuraavaksi edessä on Euroopan Unionin hyväksyntä - on selvitettävä, läpäiseekö Microsoftin tarjous EU:n kilpailulainsäädännön tiukan seulan. Päätöksen pitäisi syntyä lähipäivinä.

Nokian yhtiökokous päätti puhelintoimintojen myynnistä selkein äänin pari viikkoa sitten. Lopullisesti kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2014 ensimmäisen neljänneksen aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

arivesa
arivesa

1

Eikö koko haltuunotto-osto ollut USA:sta lähtöisin? Miksi olisi siellä torpattu? EU tapansa mukaan saattaa ampua omaan jalkaansa.
Ei muutaman prosentin markkinaosuudella voi olla kyse "kartellista".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja