Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Langattomasta latauksesta saattaa tulla lippulaivapuhelinten vakiokamaa

10
Teemu Laitila

Langattomasta latauksesta saattaa tulla lippulaivapuhelinten vakiokamaa
Langaton lataus on pikkuhiljaa ilmestymässä yhä useampiin laitteisiin ja tulevaisuudessa se saattaa olla vakio-ominaisuus valmistajien huippumalleissa.

Taiwanilainen Digitimes väittää omiin teollisuuslähteisiinsä perustuen, että Samsungin ensi viikolla odotettu Galaxy S IV sisältäisi tuen langattomalle lataukselle käyttäen Nokiankin Lumia-puhelimista löytyvää Qi-standardia. Sen päätyminen ominaisuuslistalle ei ole varsinainen yllätys, sillä myös Samsungin edelliset huippupuhelimet Galaxy S III ja Galaxy Note II sisältävät tuen langattomalle latauksille erillisillä kuorilla. Digitimesin tietojen mukaan myös Galaxy S IV tukisi latausta vain erikseen ostettavien kuorten avulla.

Yllättävämpi väite on Applen liittyminen tulevaisuudessa langatonta latausta tarjoavien yhtiöiden joukkoon. Digitimes väittää, että seuraavassa iPhone-mallissa olisi mukana tuki langattomalle lataukselle, joka ei kuitenkaan noudattaisi yleistä Qi-standardia, vaan olisi perinteisesti Applen omaa tekniikkaa.Viimeaikaisista lippulaivamalleista langaton lataus löytyy Samsungin ja Nokian lisäksi jo ainakin HTC:ltä, LG:ltä ja Motorolalta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

LigHtX
LigHtX

1

Uutista lukiessani ajattelin kommentoida, että Apple ei varmana tule käyttämään mitään Qi-STANDARDIA, vaan kehittelee jonkun oman iLightninginsa. Mutta näköjään herra toimittaja olikin oivaltanut saman asian =)

Vastaa
apek
apek

2

S3:n ja Note 2:n kohdalla ei tarvitse ostaa erillistä kuorta. Riittää että ostaa muutaman euron maksavan QI-moduulin, joka tulee akun ja kuoren väliin.

Uskoisin, että S 4:ssä myös pelkkä moduuli riittää, eikä ole tarvetta ostaa kuorta.

Vastaa
H4X0R-X
H4X0R-X

8

"Miten lataus onnistuu autossa kelirikkotiellä"

Hanki biltemasta 3 euron liimapintamatto väliin, niin ei kännykkä tipu tai sitten vain käytät sitä usb-liitintä autolaturin kanssa, jos virtuaalikikkeli kestää niin vulgaarien asioden, kuin johtojen käyttämisen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
suorama (vahvistamaton)

10

Vähän on jo vanha juttu. Mutta saattaahan joku muukin tänne eksyä ihmettelemään.
Oma lätkä ja latauslaite maksoi ~29€ (29,21€ kuitissa)
http://www.ebay.de/itm/190862472488?ssP...984.m1497.l2649

Huomattavaa tuossa on 1000mA mahdollinen lataus virta joka on useimpien lätkien 500 - 700mA virtoja huomattavasti isompi virta. Eli lataa nopeammin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja