Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus julkisti tuhannen euron PadFone Infinityn

4
Matti Vähäkainu

Asus julkisti tuhannen euron PadFone Infinityn
Asus on esitellyt uuden version tabletin ja älypuhelimen yhdistävästä PadFone-kombosta. Asus PadFone Infinity -nimellä kulkeva laitepari on päivitys sekä puhelimelle että tablet-telakalle.

Eroa viime viikolla arvostelemaamme, toisen sukupolven PadFoneen löytyy pääasiassa suorittimesta ja resoluutioista. PadFone Infinityn puhelin on nyt varustettu 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -suorittimella ja Full HD -resoluution IPS-kosketusnäytöllä. Tabletinkin resoluutiota on kasvatettu Full HD:ksi.

PadFone Infinityn akkukapasiteetti on kasvanut hieman 2400 milliampeerituntiin ja Infinity Station -telakasta löytyy edeltäjänsä tapaan 5000 mAh akku. Kamera on edelleen 13 megapikselinen, mutta varustettu f2.0-aukolla. Asus kertoo, että laite pystyy samanaikaisesti kuvaamaan Full HD -videota ja ottamaan still-kuvia 8 kuvan sekuntinopeudella.Sisäistä tallennustilaa löytyy jopa 64 gigatavua, jota laajennetaan Asuksen oman pilvipalvelun 50 gigatavulla. Laitteessa ajetaan luonnollisesti Android-käyttöjärjestelmää.

Asus PadFone Infinity saapuu markkinoille huhtikuussa ja hintaa kombinaatiolla on 999 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

kallu60
kallu60

4

Minulla on käytössä nyt jo yli kaks kuukautta tuon nykyinen malli,eli PadFone 2,aina vain mukavammalta tuntuu käyttää,menee jo päiviä etten avaa PC.täni lainkaan,luurin akku kestää varmasti sen kaksi päivää vaikka on kaikki päällä kokoajan,miinusta tulee tosin siitä kun ei ole muistikortin paikkaa eikä laite tunnista ulkopuolista kortinlukijaakaan,tähän saakka ylivoimaisesti paras mobiili-laite joka on minulla ollut käytössä,ei tulee enää Lumiaa johon vähät"roponi"uhraisin!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja