Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei julkisti huippukovan haastajan 300 euron älypuhelimiin

14
Matti Vähäkainu

Huawei julkisti huippukovan haastajan 300 euron älypuhelimiin
Kiinalainen Huawei on tänään virallistanut uuden Ascend G 615 -mallin. Yhtiön saksankieliset sivut kertovat tasokkaasta 300 euron hintaluokkaan sijoittuvasta puhelimesta.

Huawei Ascend G 615 on varustettu 1,4 gigahertsin neliydinsuorittimella, 4,5 tuuman 720-resoluutioisella IPS-näytöllä, 8 gigatavun tallennustilalla ja 8 megapikselin kameralla. Hintaluokassaan hyviä ominaisuuksia ovat myös gigatavun RAM-muisti sekä erityisesti 2150 milliampeeritunnin akku. Puhelimen mitat ovat 134 x 67.5 x 10.5mm ja painoa on 145 grammaa.

Ascend G 615 saapuu Ice Cream Sandwichillä, mutta Huawein mukaan se päivitetään maaliskuussa Jelly Beaniin. Hintaa puhelimella on 299 euroa ja sitä myy muun muassa Amazon. Cyberport-verkkokaupan mukaan arvioitu postituspäivä on 31. tammikuuta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
an_Tero (vahvistamaton)

1

Ihmeellinen mainos Kiinalaisesta massaluurista! :o

Otsikko ylistää ensin maailman parhaaksi. Seuraavaksi puhutaan "tasokkaasta", ja sitten jo pehmitellään että "hintaluokassaan hyviä ominaisuuksia...". Lopullinen kuparinaula arkun kanteen on ICS ja tulevaisuudessa saapuva päivitys.
Koittakaa nyt jo päättää että onko se huippukamaa vai normaali keskinkertainen kiinanihme.

Aikanaan odottelin omaan Huaweihini päivityksiä kuin kuuta nousevaa. Suomalainen operaattori päivitti sen kerran, ja siihen se sitten jäikin. Itse päivitin "valmistajan virallisen version", joka oli 2.3, ja joka pilasi sitten puhelimen käytettävyyden lopullisesti. Mitään customirommeja on ihan turha edes kokeilla, koska niistä puuttuu aina jokin tärkeä ominaisuus, kuten wifi, kamera, yms., tai sitten niillä ei voi soittaa puheluita.

Valitettavasti Huaweissa ei ole mitään muuta huippukovaa kuin lasi, jos sekään, ei ilmene mainoksesta.
Alle tonnilla ei saa rautaa joka pyörittäisi androidia sujuvasti.

Huippukova, NOT.

Vastaa
DjZorlag
DjZorlag

2

^ Kunnon provoa. Spekseiltään on varsinkin hintaan nähden huippuluokkaa. (Paitsi että Suomessa hinta tulee varmasti olemaan korkeampi)

Ainut mikä uutisen perusteella epäilyttää on merkki. Huawei on puhelinvalmistajana melko outo ja oudommilla merkeillä softaosaaminen tapaa olla surkeaa.

Sanoisin että on joka tapauksessa melko mielenkiintoinen kapistus. Jos tuohon hintaan lähtisi Suomestakin ja Huawein softa toimii hyvin niin erittäin mielenkiintoinen.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

3

Eikös tuo ole spekseiltään SGS3 tasoa.. Pikkusen pienempi näyttö (mutta parempi ppi), puolet vähemmän tallennustilaa, hitusen tehokkaampi akku. Ja hintaa lähes puolet pois. Kova luu Androidien speksisekamelskaan. Huaweista kokemukset tähän mennessä vaan parin kappaleen kokeilun verran ja paha mieli jäi niistä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
perrnreikä (vahvistamaton)

4

Kaksi ylintä kommenttia oli kyllä niin hulvattoman kuuloisia,jotta meillä kaikilla on varmaan perusteltua olettaa iäksenne jonne?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kiinanihme (vahvistamaton)

5

Q2
Olet ilmeisesti Mokia-uskovaisia luusereita.
Huawein luurit ovat erittäin laadukkaita ja hinnaltaan ylivoimaisia. Huaweissa ja ZTE:ssä on parasta se, että niissä on orkkis-Android valmiina, eikä sitä ole pilattu valmistajan omilla räpellyksillä. Eli niissä on Android stokkina niin kuin Nexus-luureissa. Revi siitä pelle!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
afadsgfwdhwh (vahvistamaton)

6

Saisiko tuon tuolta muuten Saksan Amazonista suoraan Suomeenkin tilattua? Euroopan sisällä nämä luurit kuitenkin taitavat toimia samoissa verkoissa.

Vastaa
DjZorlag
DjZorlag

7

Kuveerty, samaa mieltä, mutta hinta varmaan nousee kuten kävi LG Nexus 4:n kanssa.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kiinanihme:

Q2
Olet ilmeisesti Mokia-uskovaisia luusereita.
Huawein luurit ovat erittäin laadukkaita ja hinnaltaan ylivoimaisia. Huaweissa ja ZTE:ssä on parasta se, että niissä on orkkis-Android valmiina, eikä sitä ole pilattu valmistajan omilla räpellyksillä. Eli niissä on Android stokkina niin kuin Nexus-luureissa. Revi siitä pelle!

Noh. :) Rauhoitutaanpa. En tiedä jaksaisinko tähän edes vastata mitään, ymmärsit sen verran pahasti väärin.

Sanotaan nyt kuitenkin jotain lyhyesti. Ainakaan Suomessa myytävien Huaweiden hinnat EI ole hinnaltaan ylivoimaisia millään tavalla. Puhdas Android -softa on aina hyvä juttu ja kunnioitan sitä (katellut Nexus 4:ää) , mutta silti mm. monet halppis -ZTE:t ovat saaneet bugisen ja lagisen maineen. Jos ongelmat ei johdu softasta niin ne ongelmat ovat olleet sitten ZTE:n puhelimissa itsessään.

Huawei on ainakin minulle outo merkki puhelinvalmistajana, Suomessa ei edes montaa mallia myydä. Monilla (ainakin minulle) oudommilla merkeillä softaosaaminen on ollut heikkoa (esim. LG). Huawei voi olla poikkeus, mutta joka tapauksessa tuo softabugin mainitseminen samassa lauseessa Huawein kanssa oli pikku ajatusvirhe. Ei pitäisi epäillä sitä etteikö hyvää saisi halvalla. :)

E: Ja mitähän tuohon Nokia-hömppään sanoisi, kun juuri pääsin Huawein speksejä kehumasta. Mulla ei ole koskaan ollut Nokiaa, eikä varmaan koskaan tulekaan olemaan. Ja se johtuu pelkästään siitä, että minulle Android sopii paremmin.

Vastaa
Taeco
Taeco

8

@5 Mikseivät Mokia-uskovaiset voi ostaa Androidia tai Huaweitä? Eivät he mitään lestaadiolaisia ole, älypuhelimet ihan sallittuja heidän uskonnossaan, jopa Androidit.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kuppi-Juuso (vahvistamaton)

12

Mitä tulee custom rommeihin niin aina CyanogenModin toimivuus jonkun Motorolan tai Samsungin viritelmät päihittää. Olen asentanut tähän asti jokaiseen Android-puhelimeeni custom rommin, siksi että se on parempi kuin valmistajan alkuperäinen rommi. Kaverilla on SIII eikä siinä toimi edes data kunnolla Samsungin romusoftalla.

Vastaa
mrl586
mrl586

13

Laitteen tilaaminen on mahdollista Saksan Amazonista. Huawei Ascend G615 on Huawei Honor II -puhelimen versio, jossa on 1 GB keskusmuisti. Huawei Honor II -puhelinta saa myös 2 GB keskusmuistilla, muttei vielä Euroopasta.

Vastaa
DjZorlag
DjZorlag

14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mrl586:

Laitteen tilaaminen on mahdollista Saksan Amazonista. Huawei Ascend G615 on Huawei Honor II -puhelimen versio, jossa on 1 GB keskusmuisti. Huawei Honor II -puhelinta saa myös 2 GB keskusmuistilla, muttei vielä Euroopasta.

No hitaastippa leviää maailmalle. :/ Alle kolmen sadan irtoaisi jo tuolta amazonista. Ei kovin paha.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja