Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta uutta tarjontaa Windows Phone 8 -puhelinten budjettiluokkaan

5
Teemu Laitila

Huaweilta uutta tarjontaa Windows Phone 8 -puhelinten budjettiluokkaan
Huawei esitteli juuri päättyneillä CES-messuilla uutta Windows Phone 8 -puhelintaan, joka tulee sijoittumaan hintahaitarin alempaan päähän. Ascend W1 oli julkisuudessa jo syksyllä, mutta laitteen varsinaisessa julkaisussa on kestänyt.

Ominaisuuksiensa puolesta Ascend W1 muistuttaa paljolti HTC:n 8S-mallia tai Nokian tulevaa Lumia 620:ä. Sen näyttö on neljän tuuman kokoinen ja toimii vain 800x480 pikselin resoluutiolla, kuten kaikki tähän mennessä julkaistut halvemmat WP8-laitteet. Sen sisuksista löytyy 1,2 GHz:n tuplaydinprosessori ja tallennustilaa on tarjolla neljä gigatavua. MicroSD-korttipaikka pelastaa enemmän musiikkia kuuntelevat.

Kamera tallentaa kuvia viiden megapikselin tarkkuudella ja laitteessa on lisäksi etukamera videopuhelukäyttöä varten. Mobiiliverkoista on tuettuna vain 3G. Laitteesta löytyy 1950 mAh akku, joka on suurempi kuin muissa vastaavissa laitteissa. Koska jo HTC:n 8S tarjoaa pienemmällä akullaan parin päivän käyttöajan, W1 saattaa olla akkukestoa etsivän valinta.Muiden Windows Phone 8 -laitteita valmistavien yhtiöiden tapaan Huawei on siirtynyt pois mustanharmaista läpysköistä ja W1 tulee tarjolle sinisenä, mustana, valkoisena sekä punaisena. Ascend W1 on tarkoitus tuoda myyntiin ensiksi Huawein kotikulmilla Aasiassa, mutta myös Euroopan julkaisun pitäisi tapahtua piakkoin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Sefriol
Sefriol

3

@2 Noh, olihan N9:kin aika värikäs cyaanilla ja pinkillä. W8 Lumiossa värejä on tullut enemmän / niitä on muutettu.

iPhonen aikakaudella suurin osa puhelimista on kyllä ollut perinteikkään mustan/valkoisen/hopean välissä joten aikalailla Nokia tämän trendin aloitti värikkäillä puhelimilla.

WP8 markkinointitiimi vain lisäsi värikkyyden osaksi myös puhelimen rautaa. Näinhän se on helpompi tunnistaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja