Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Lumia 920:n langaton lataus ja induktioliesi

2
Teemu Laitila

Videolla: Lumia 920:n langaton lataus ja induktioliesi
Mobiililaitteiden langaton lataus perustuu induktioon, josta tanskalainen Jon G. Pedersen sai idean yhdistää sen induktiolieteen.

Tanskalaisen tekemän Youtube-videon perusteella puhelin ainakin reagoi induktiolieteen. Ilmeisesti puhelin ei kuitenkaan varsinaisesti lataa akkuaan, sillä liesi ei tunnista puhelinta kattilaksi eikä käytä täyttä tehoa. Nettiraporttien perusteella Lumia 920 ei myöskään lataa akkuaan millä tahansa langattomalla laturilla. Palmin langattomia Touchstone-latureita saa netistä pilkkahintaan, mutta vaikka puhelin tunnistaa laturin, sekään ei riitä lataamaan akkua normaalinopeudella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

wipe2000
wipe2000

1

Eikös 920 käytä Qi-lataustekniikkaa, jossa odotetaan laturin ja ladattavan laitteen kommunikoivan keskenään ja magneettikentän taajuuskin on tarkasti määrätty. Eipä minusta kovin suuri ihme jos lataus ei onnistu (ainakaan täydellisesti) jollain täysin satunnaisilla ja epäyhteensopivilla laitteilla. Suunnilleen sama kuin koittaisi kuunnella AM-lähetyksiä FM-radiolla - ei oikein toimi, vaikka molemmat radioaaltoja käyttävätkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja