Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivitti 808 PureViewin ja liudan muita puhelimia

6
Valtteri Ahonen

Nokia päivitti 808 PureViewin ja liudan muita puhelimia
Nokian on sanottu olevan hyvin sitoutunut vanhoihin asiakkaisiinsa. Se myös näkyy, sillä yhtiö on julkaissut päivityksen jo lähes kokonaan hylättyä Symbiania käyttäviin puhelimiinsa.

Päivitys koskee Nokian 603, 700 ja 701 -malleja, sekä 808 PureView "-superkamerapuhelinta". Kaikki mainitut puhelimet tulevat saamaan uuden selaimen (versio 8.3), uuden ja nopeamman näppäimistön sekä Nokian Car Moden, joka tuo puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia helposti ajaessa käytettävässä muodossa.

Lisäksi päivitys tuo 808 PureViewiin kameran lisäominaisuuksia. Päivityksen jälkeen käyttäjä esimerkiksi näkee ottamistaan kuvista enemmän tietoa, kuten resoluution, ISO-arvon sekä sijainnin, jossa kuva on otettu. Sijainnin saa yhdellä painalluksella näkymään myös karttasovelluksessa.

Näiden lisäksi galleriassa voi valita ja poistaa kerralla useamman kuvan, mikä ei aiemmin ollut mahdollista. Galleriaa on myös parannettu näkymään vaakatasossa, ja gallerian widgetin ominaisuuksia on paranneltu.Päivityksen jakelu on jo aloitettu, mutta sen saatavuudessa on alueellisia ja operaattorikohtaisia eroja. Saatavuuden voi tarkistaa Nokia Suitella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Outoluku
Outoluku

1

Ai että Nokia on hyvin sitoutunut vanhoihin asiakkaisiinsa kun julkaisee pikkupäivityksen edelleen myynnissä oleviin puhelinmalleihin? Kyllä taitaa Nokia olla aivan päinvastaisessa maineessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mark Messier (vahvistamaton)

2

Kyllähän Nokia on noihin muihin verrattuna päivittäjien aatelia. Androidia ei saa päivitettyä enää vuoden jälkeen (jos edes uutena!), iOS on vain feikkipäivitys vanhoihin luureihin ja niitä vikoja ei koskaan korjata.

Vastaa
MrC00L
MrC00L

3

@2 " IOS on vain feikkipäivitys vanhoihin luureihin ja niitä vikoja ei koskaan korjata" you just made my day! :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
nokiamies00 (vahvistamaton)

4

"nokia 701 päivityksen jakelu on toistaiseksi keskeytetty. Tällä hetkellä ei ole tarkempaa tietoa, milloin jakelu aloitetaan uudelleen.." Sanoi nokia care

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
NokiaEflop @ (vahvistamaton)

5

@2 Nokia puhelimissa on enemmän päivitettävää,kuin Android puhelimissa!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
nössis (vahvistamaton)

6

Millonhan n9 saadaan kunnollinen drive softa? Ei ole kuulunut eikä näkynyt ja pahoine pelkään ettei koskaan tulekkaan, joten se siitä Nokian sitoutumisesta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja