Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee Galaxy Noten seuraajan lokakuussa?

6
Manu Pitkänen

Samsung esittelee Galaxy Noten seuraajan lokakuussa?
Korealaisen MK Business Newsin mukaan Samsung aikoo julkaista lokakuussa seuraajan Galaxy Note -laitteelle. Suuren näyttönsä takia puhelimen ja taulutietokoneen rajoja hämärtänyt laite kasvaa lehden tietojen mukaan vieläkin suuremmaksi.

Näyttö on lisäksi UBP-tyyppiä (Unbreakable Plane), joka mahdollistaa aiempaa ohuemman muotoilun. MK Business Newsin mukaan UBP-näyttö on edeltäjä taivuteltaville näytöille, joita Samsung markkinoi Youm-nimellä. Samsung on kuitenkin luvannut tuoda myös taipuisalla näytöllä varustetun älypuhelimen markkinoilla tämän vuoden aikana. Puhelinvertailu kertoi eilen, että Nokia testaa taivuteltavaa mobiililaitetta Tampereella tänä kesänä.


"Galaxy Note II:n" muita huhuttuja ominaisuuksia ovat neliydinprosessori, pitempi akkukesto, parempi iskunkestävyys ja Android Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

xxwavx112
xxwavx112

1

Ohuempi ja suurempi... kyllä on mukava kun tuommonen lipsahtaa asfaltille. Ja kun koko tulee tarpeeksi lähelle tablettia, niin laite muuttuu lopulta turhaksi, liian suuri puhelin ja liian pieni tabletti.

Vastaa
Lumikki
Lumikki

2

Ongelma Notessa on se että siinä on puhelin. Puhelimeksi se on liian iso. Tabletiksi liian pieni.

Puhelin pitää minusta olla alle 4,5" näytöllä. Käteen hyvin sopiva.
Tabletti tarvitsee vähintäin 7" näytön. Riittävän suuren näytön surffaukseen.

Siihen väliin jää pieni mutta minusta tärkeä alue, povitaskuun sopivat media soittimet ja henkilökohtaiset tietokoneet. Siis kooltaan noin 5-6". Nämä on siis enemmän muistinpano välineita, media soittimia, musiikki soittimia, tietokantoja, GSP-paikannusta, taskulaskimia jne.. Ei siis ole tarkoitettu internet surffaukseen tai sosiaaliseen kommunikointiin.

Ajatellaan asiaa vaikka näin. Jos henkilöllä on älykännykkä ja tabletti niin tuolaiselle 5-6" taskutietokoneelle/mediasoittimelle tuskin on mitään tarvetta. Sen sijaan jos oletetaan että henkilöllä on peruskännykkä ja pöytätietokone, niin tillanne on täysin toinen.

Älykännykkä on monipuolinen mutta sen akunkesto on aivan surkea. Sekä sen näyttö on aivan liian pieni mihinkään vakavampaan työskentelyyn. Tabletti tai kannettava on taas liian suuri kuljetetavaksi taskussa. Se vaatii aina laukun mukaan.

Samsung Galaxy Note on juuri tuossa välissä ja sen tulisi siksi käyttäytyä sen mukaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
nomorenokia (vahvistamaton)

4

On Note muuten loistava kapine puhelimeksi, tänään tuli suomi ICS päivitys joka paransi vielä entisestäänkin loistavaa kapinetta. Juuri oikean näyttö ei olleenkaan liian pieni.

Vastaa
simsim4
simsim4

5

Ei ainakaan mun Note löydä päivitystä... Ja näytön koosta on juuri oikea ja pienempää en halua, mutta en myöskään isompaa joten Samsung älkää pilatko täydellistä laitetta...

Vastaa
Fiili
Fiili

6

Jos ominaisuudet ovat muuten samoja niin menee harkintaan Note II:n osto Galaxy S III:n sijaan. Iso näyttö on aina plussaa, jos se on veilä tarkkakin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja