Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Asuksen PadFone yhdistää puhelimen, tabletin ja vielä läppärin

7
Teemu Laitila

Videolla: Asuksen PadFone yhdistää puhelimen, tabletin ja vielä läppärin
Asus on julkaissut ensimmäisen virallisen esittelyvideon yhtiön PadFone-laitteesta. PadFone ei ole millään mittapuulla tuore julkaisu, sillä konsepti julkaistiin virallisesti jo viime syksynä. Virallinen mainosvideo kuitenkin viittaa laitteen myyntiin tulon lähestymiseen.

PadFonen sisuskalut ehtivät muuttua ainakin kertaalleen alkuperäisen julkaisun jälkeen ja nyt Android 4.0 -järjestelmää pyörittää sama kaksiytiminen Snapdragon S4 -piiri, joka löytyy myös HTC One S:n sisuksista. PadFonen puhelinosion näyttö on 4,3 tuuman kokoinen ja toimii qHD-resoluutiolla (540x960). Tabletin ruutu on 10,1 tuumaa ja sen resoluutio yltää 1280x800 pikseliin.

Muilta ominaisuuksiltaan PadFone vastaa hyvin muita tämän hetkisiä Android-huippumalleja. Järjestelmämuistia löytyy gigatavu, sisäistä tallennustilaa mallista riippuen 16 - 64 gigatavua (ja micro-SD-paikka), kameran tarkkuus on kahdeksan megapikseliä ja linssin suurin aukonkoko on F2.2. Puhelimessa on 0,3 megapikselin etukamera ja myös tablet-telakassa on 1,3 megapikselin eteenpäin suunnattu kamera.Pelkkä puhelin painaa 129 grammaa akun kanssa ja tablet-telakan painoksi kerrotaan 724 grammaa. Telakan avulla myös akkukesto kasvaa huomattavasti. Puhelimen akku on 1520 mAh, mutta telakasta löytyy lisäksi 6600 mAh akku, jolla puheaika kasvaa huomattavasti. Yksi paketin erikoisuus on stylus-kynänä toimiva kuuloke. Kynällä voidaan ohjata tablettia, mutta puhelimen ollessa liitettynä tablettiin, toimii stylus puhevälineenä.

Asuksen mukaan puhelimen myyntihinta tulee olemaan 459 euroa. Tablet-telakka tuo lisähintaa 159 euroa. Yhtiö ei ole kuitenkaan paljastanut koska laitetta voisi löytää kauppojen hyllyiltä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

ep_
ep_

1

Asus PadfoneTransformer

Ja paljonkos tuolle näppäimistötelakalle tulee hintaa? Tuollainen setti nimittäin olisi loistava matkalla kun mukautuu moneen eri käyttöön.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
acacacacacca (vahvistamaton)

3

toi kynä on jännä tai siisti :D puhelikin on ihan ok, ei mikään paras luuri. niin toimiko toi tabletti ilman puhelinta vai ei? tuleeko toi luuri mukaan vai pitääkö ostaa erikseen :D ja mikä on hinta?

Vastaa
squi
squi

5

@3, kaikki äly on tuossa puhelimessa, eli tabletti ei toimi ilman sitä. luuri on siis se perusväline, tabletin näköinen telakka lisälaite.

@1, ikävä kyllä näppäimistön hinnasta ei ole tietoa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

Mielenkiintoinen laite(kokokaisuus), ehdottomasti. Tuo laajennettavuus tarpeen mukaan vaikuttaa hyödylliseltä, joskin epäilyttää, tuleeko noita kaikkia lisähärpäkkeitä käytettyä, vai jääkö esim. näppäimistö kaappiin pölyyntymään jne.

Tuo stylus-kuuloke vaikuttaa kyllä jännältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja