Motorolan RAZR MAXX saapuu Eurooppaan keväällä

4
Teemu Laitila

Motorolan RAZR MAXX saapuu Eurooppaan keväällä
Motorola aikoo julkaista tammikuussa Amerikan markkinoille saapuneen RAZR MAXX -puhelimensa Euroopassa toukokuun aikana. RAZR MAXX panostaa erityisesti akun kestoon ja puhelimen 3300 mAh akun luvataan tarjoavan jopa 17,6 tunnin puheajan 3G-verkossa.

Vaikka Motorolalla on kohtalaisen hyvä markkinaosuus Pohjois-Amerikassa, Euroopassa valmistaja ei ole saanut suurempaa jalansijaa. Useamman kuukauden viive uusien tuotteiden lanseerauksessa ei ainakaan auta markkina-osuuden kasvattamista, kun kilpailijoilta alkaa samaan aikaan saapua markkinoille jo seuraavan sukupolven laitteita.

Muilta ominaisuuksiltaan RAZR MAXX on tasoissa alkuvuoden muiden julkistusten kanssa. Laitteen näyttö on 4,3 tuuman kokoinen ja AMOLED-paneelin resoluutio on kiitettävät 540x960 pikseliä. Androidia pyörittää TI:n OMAP 4430 -järjestelmäpiiri, joka sisältää kaksi 1,2 GHz:n taajuudella toimivaa prosessoriydintä sekä PowerVR SGX540 -näytönohjaimen. Muiden saman hintaluokan laitteiden tapaan RAM-muistia on yksi gigatavu ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua (jota voidaan laajentaa micro-SD-kortilla). Kamera tallentaa kuvia kahdeksan megapikselin tarkkuudella.



Suuresta akkukapasiteetista huolimatta puhelin on saatu pidettyä 0,9 cm paksuisena eikä painoakaan ole kuin 145 grammaa. Puhelimen takakuorta vahvistaa kaikille tuttu KEVLAR-kuitu, jonka merkitys lienee kuitenkin lähinnä esteettinen. Näytön lasi on Corningin Gorilla-lasia.

Vaikka Motorola ei mainitse tarkemmin laitteen käyttöjärjestelmää, laite tulee todennäköisesti myyntiin Android 2.3-versiolla varustettuna. Motorola on kuitenkin luvannut Android 4.0 -päivityksen jollain aikavälillä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Räätäli (vahvistamaton)

1

On se kumma. Viime viikon loppupuolella tiedustelin asiaa Motorolalta sähköäpostitse, ja sieltä vastattiin, että heillä ei ole suunnitelmia tuoda Razr Maxxia Euroopan markkinoille missään vaiheessa. Äkkiä kääntyy isonkin firman kelkka...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.