Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan RAZR MAXX saapuu Eurooppaan keväällä

4
Teemu Laitila

Motorolan RAZR MAXX saapuu Eurooppaan keväällä
Motorola aikoo julkaista tammikuussa Amerikan markkinoille saapuneen RAZR MAXX -puhelimensa Euroopassa toukokuun aikana. RAZR MAXX panostaa erityisesti akun kestoon ja puhelimen 3300 mAh akun luvataan tarjoavan jopa 17,6 tunnin puheajan 3G-verkossa.

Vaikka Motorolalla on kohtalaisen hyvä markkinaosuus Pohjois-Amerikassa, Euroopassa valmistaja ei ole saanut suurempaa jalansijaa. Useamman kuukauden viive uusien tuotteiden lanseerauksessa ei ainakaan auta markkina-osuuden kasvattamista, kun kilpailijoilta alkaa samaan aikaan saapua markkinoille jo seuraavan sukupolven laitteita.

Muilta ominaisuuksiltaan RAZR MAXX on tasoissa alkuvuoden muiden julkistusten kanssa. Laitteen näyttö on 4,3 tuuman kokoinen ja AMOLED-paneelin resoluutio on kiitettävät 540x960 pikseliä. Androidia pyörittää TI:n OMAP 4430 -järjestelmäpiiri, joka sisältää kaksi 1,2 GHz:n taajuudella toimivaa prosessoriydintä sekä PowerVR SGX540 -näytönohjaimen. Muiden saman hintaluokan laitteiden tapaan RAM-muistia on yksi gigatavu ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua (jota voidaan laajentaa micro-SD-kortilla). Kamera tallentaa kuvia kahdeksan megapikselin tarkkuudella.


Suuresta akkukapasiteetista huolimatta puhelin on saatu pidettyä 0,9 cm paksuisena eikä painoakaan ole kuin 145 grammaa. Puhelimen takakuorta vahvistaa kaikille tuttu KEVLAR-kuitu, jonka merkitys lienee kuitenkin lähinnä esteettinen. Näytön lasi on Corningin Gorilla-lasia.

Vaikka Motorola ei mainitse tarkemmin laitteen käyttöjärjestelmää, laite tulee todennäköisesti myyntiin Android 2.3-versiolla varustettuna. Motorola on kuitenkin luvannut Android 4.0 -päivityksen jollain aikavälillä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Räätäli (vahvistamaton)

1

On se kumma. Viime viikon loppupuolella tiedustelin asiaa Motorolalta sähköäpostitse, ja sieltä vastattiin, että heillä ei ole suunnitelmia tuoda Razr Maxxia Euroopan markkinoille missään vaiheessa. Äkkiä kääntyy isonkin firman kelkka...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja