Samsungilta sittenkin "value pack" päivitys Galaxy S:lle?

5
Teemu Laitila

Samsungilta sittenkin value pack päivitys Galaxy S:lle?
Samsungin alkuperäistä Galaxy S -puhelinta ja sen mahdollista Ice Cream Sandwich -päivitystä koskevat huhut ovat saamassa taas uusia piirteitä, kun huhuttu value pack -päivitys vuosi nettiin.

SamFirmwaren julkaisema ROM-tiedosto ei kuitenkaan ole oikea Android 4.0, vaan Android 2.3.6, johon on tuotu muutamia Ice Cream Sandwichin ominaisuuksia sekä ominaisuuksia Samsungin uudemmista malleista. Mukana on esimerkiksi uuden Androidin Face Unlock -toiminto ja Galaxy Notesta kopioitu lukitusruutu.

XDA-Developers-sivuston mukaan päivitys sisältää myös Galaxy S II -mallista peräisin olevan kuvanmuokkaustoiminnon, mahdollisuuden ottaa still-kuvia videokuvauksen aikana ja parannetun auto-rotation-toiminnon.

Nettiin vuotanut beta-versio on kuitenkin päivätty 29. joulukuuta, joka on muutamia päiviä ennen Samsungin virallista ilmoitusta, jossa edes kevennetyn Ice Cream Sandwichin tulo kiellettiin kokonaan. On siis mahdollista, että kyseessä on Samsungin oma sisäinen kokeiluversio, joka on kuitenkin jälkeenpäin kuopattu kokonaan joka ei ole tulossa yleiseen jakeluun.



Toisaalta taas Samsungin alkuperäinen kommentti koski vain Android 4.0 -versiota, eli Gingerbreadiin perustuva lisäpäivitys vihaisten asiakkaiden lepyttelemiseksi saattaisi olla hyvinkin mahdollinen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Kommentit (5)

Teknotuuletin
Teknotuuletin

1

No tuollahan vaan v***tetaan asiakkaita lisää :P "joo saatte ICS:n puhelimeen. se on kylläkin GB mutta ei kai se haittaa ku ollaan se tehty kuitenkin ees vähän näyttämään ICS:ltä?

Vastaa
Niilomaan
Niilomaan

3

2.3.3 < 2.3.6 < 4.0

En valita jos jotain saan, mutta ei se minusta tyytyväistä silti tee. TouchWiz-vapaa 4.0 ois unelmallinen.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

@4: Niin mutta virallinen on aina virallinen. Se on erittäin epäkäytännöllistä ja asiakasvastaista, että pitäisi itse ruveta säheltämään epävirallisten päivitysten kanssa, jotta laite olisi toimiva ja pysyisi päivitettynä sen käytön ajan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.