Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus PadFonen odotus loppuu ensi vuoden alussa

5
Manu Pitkänen

Asus PadFonen odotus loppuu ensi vuoden alussa
Asuksen hallituksen puheenjohtaja Jonney Shih lupaa kauan odotetun PadFone-älypuhelimen tulevan markkinoille ensi vuoden alussa. Puhelimesta löytyy uusi Android 4.0 -käyttöjärjestelmä (Ice Cream Sandwich).

Asus esitteli uudenlaista älypuhelin-taulutietokone-kombinaatiota viime kesänä. Julkistuksessa ei kuitenkaan kerrottu kaikkia salaisuuksia, mikä jätti tilaa varsin paljon nettispekulaatioille. Elokuisten tietojen mukaan PadFonessa olisi Android 4.0 -käyttöjärjestelmä, mikä nyt viimeistään osoittautui oikeaksi.

Elokuussa Asus ei ollut vielä varma saako se tuotteen myyntiin vielä tämän vuoden puolella, vai venyisikö lanseeraus ensi vuodelle. Shihin lausunnon mukaan julkaisua ei saada millään tälle vuodelle. Valitettavasti hän ei tullut maininneeksi tarkkaa myyntiintulopäivää. Lopullinen hinta on myös vielä salaisuus.



Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Bluejack
Bluejack

5

jotain tuollaista linjausta tullaan näkemään tulevaisuudessa kaikilta vähänkään valtaosaa pitävistä valmistajilta. Ihan varmana,on tuo mobiili tunkenut ja palvelee liian suurta osaa jotta sitä pc:ä ei jotenkin tuotaisi mukaan muka?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja