Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S:n Froyo-päivitys teki comebackin

8
Kaarlo Räihä

Galaxy S:n Froyo-päivitys teki comebackin
Samsungin Galaxy S -puhelimen päivitysoperaatio on jälleen jatkunut, kun Samsung laittoi eilen päivityksen jakeluun Britanniassa. Samalla päivityksen jakelu jatkui myös Suomessa, jossa se katkesi aiemmin päivityksessä esiintyneiden ongelmien takia.

Päivityksen voi asentaa Windows-tietokoneen ja Kies-ohjelman avulla. Koska asennusoperaatio on osoittautunut monille kuluttajille hankalaksi, on Samsung julkaissut englanninkielisen video-oppaan, jossa neuvotaan päivityksen asennus alusta alkaen.

Päivitys tuo mukanaan parempaa suorituskykyä ja mm. tuen Flash Player 10.1 -versiolle, ohjelmien asennuksen muistikortille, parannetun a-GPS-tuen sekä useita muita muutoksia sekä toimintoihin että ulkoasuun.Muissa maissa päivitys julkaistaan tämän kuun aikana, ja esim. Samsungin kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa päivitys tulee jakeluun ensi viikolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

mniskane
mniskane

1

UX tässä päivityksessä tuntuu olevan aivan huippua! OTA anybody? Tulee wanha kunnon windows 95 päivittely mieleen. Siinä sai kanssa säätää.

Make

Vastaa
JussiFX
JussiFX

4

Päivitys onnistui kuin onnistuikin lopulta. Nettiä selaillessa joku oli hoksannut että syypää on liian pitkät tiedostonimet tai vastaavaa, ja helpoin tapa selvittää ongelma oli formatoida sisäinen muistikortti ja palauttaa tehdas-asetukset. Sittenpä toimi ainakin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
galaxy s käyttäjä (vahvistamaton)

7

Menin Samsung kiesiin ja se ilmotti et tähän laitteeseen ei ole päivityksiä?

Vastaa
necq
necq

8

Asensin tuossa käyttiksen uudestaan hiljattain ja latasin Kiesin uusimman version. Ilmoitti heti uudesta päivityksestä (vanhan bugi-Froyon päälle uusi Froyo) ja lisäksi on tullut Kiesiin mahdollisuus varmuuskopioida puhelin! Erittäin hienoa, backup menossa juuri ja seuraavaksi päivitys. Kerrotaan kokemuksia kun projekti valmis. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja