Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta ensimmäinen Corby-älypuhelin Androidilla?

7
Matti Vähäkainu

Samsungilta ensimmäinen Corby-älypuhelin Androidilla?
Samsung on tuomassa italialaissivuston mukaan markkinoille Android-älypuhelinta Corby-brändin alle. Aiemmin Corbyt pääasiassa peruspuhelimien ominaisuuksilla varustettuja edullisia puhelinmalleja. Tietojen mukaan tuleva Samsung i5500 ei kuitenkaan ole aivan peruspuhelin, mutta tulee kantamaan Corby-lisänimeä.

FCC:n hyväksynnästä ilmenee, että kyseessä on 3G-puhelin ja Wi-Fi Alliancen hyväksyntä kertoo puolestaan WLAN-ominaisuudesta. Lisäksi puhelimesta tulee löytymään todennäköisesti yli 3 megapikselin kamera, Bluetooth ja kosketusnäyttö. PuntoCellulare-sivusto arvelee, että käyttöjärjestelmänä toimisi Androidin uusi 2.1-versio, koodinimeltään Eclair.

Toistaiseksi puhelimesta ei ole vuotanut kuvia, joten ainoastaan FCC:n julkaisema kuva puhelimen kotelon hahmotelmasta antaa kuvan puhelimen muodoista. Puhelin tullaan julkistamaan mahdollisesti vielä tämän kuun puolella ja hintaa sillä tulee olemaan noin pari sataa euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

1

Jos saavat Androidin pyörimään sujuvasti niin tulee myymään kuin häkä. Älypuhelimien hinnat(ja katteet) tulevat näiden ja tulevien vastaavien puhelinten takia tippumaan jyrkästi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Android JYRÄÄ! (vahvistamaton)

3

Lisäksi puhelimesta tulee löytymään todennäköisesti yli 3 megapikselin kameralla...
Toivottavasti vähintään 5Mp (toivottavasti 8Mp) ja Xenon-salamalla ja Led-kuvausvalolla varustettuna + punasilmäisyyden poisto,kuvanvakain!.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Hyvä että Androidia tulee vähän joka hintaluokkaan. Suurin kiinnostus nykyisistä puhelinkäyttäjärjestelmistä kohdistuu juurikin Androidiin, heti Meegon (/Maemo) jälkeen. Linux jyllää.

Vastaa
Irekkeri
Irekkeri

5

@3
Miksei vaikka samantien 12, jotta saadaan varmistettua älyttömän surkea kuvanlaatu? Kyseinen asia kun ei määräydy pelkästään megapikseleissä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pixon12. (vahvistamaton)

7

Miksei vaikka samantien 12, jotta saadaan varmistettua älyttömän surkea kuvanlaatu? Kyseinen asia kun ei määräydy pelkästään megapikseleissä.

Totta,optiikan laatu ym. ratkaisee paljon,ei pelkästään megapikselit.Mutta tämäkin on yksi tekijä!.
Omistan nimittäin Samsung M8910 Pixon12 mallin!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja