Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sports Tracker toimii nyt S60 3.2 -luureissa

13
Matti Vähäkainu

Sports Tracker toimii nyt S60 3.2 -luureissa
Suosittu urheilun ja kuntoilun seurantaan tarkoitettu Sports Tracker -sovellus on laajentanut puhelintukea myös aiempaa vanhemmille S60 3rd Edition Feature Pack 2 -puhelimille. Aluksi vain uudemmilla Symbian-kosketuspuhelimilla toiminut uusi Sports Tracker tuo mukanaan uusia ominaisuuksia sekä parannetun käyttöliittymän.

Nykyisin Sports Tracking Technologiesin kehittämä Sports Tracker mittaa suorituksen aikana muun muassa matkaa, nopeutta, aikaa, kaloreiden kulutusta, askelten määrää sekä sykettä tuetun sykemittarin omistajille. Aiemmasta versiosta tuttuun tapaan tietoja voi tarkastella suoraan puhelimesta sekä lähitulevaisuudessa myös uudistetusta verkkopalvelusta.

Uusi versio tukee nyt Symbian^1-kosketusnäyttöpuhelinten lisäksi seuraavia Nokian S60 3.2 -puhelimia: 5320, 5630, 5730, 6210, 6220, 6650, 6700s, 6710, 6720, 6730, 6760, 6788, 6788i, 6790, C5, E5, E52, E55, E71x, E72, E75, N78, N79, N85, N86 ja N96. Sovelluksen voi ladata puhelimelleen ilmaiseksi Ovi Storesta.Puhelinvertailu.com haastatteli Sports Tracking Technologiesin vastuuhenkilöitä lukijoiden kysymyksillä avustettuna. Haastattelu julkaistaan piakkoin, joten pysykää kuulolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
gfhdgfh (vahvistamaton)

3

mikä on e71x??? Ei kaivaan se kiina versio? Toimiiks toi mun normi e71 mis onfirmiksenä 410.XXX.XX

Vastaa
miksuh2
miksuh2

5

Toivottavasti Sports Trackerin uusi sivusto aukeaa pian, jotta saa siirrettyä reittitallennukset nettiin. samaan tapaan kuin vanhalla Sports trackerin versiolla.. Tällä hetkellähän Sports Trackerin uudesta sivustosta on auki vasta etusivu eikä sinne ei voi vielä tallennettuja reittejä lähettää.

Olisi muuten ihan mukava kun tämä uusikin versio tukisi suomenkieltä, vanha versio tukee mutta uusi näköjään ei.

Vastaa
ExogenBoy
ExogenBoy

7

Treenamisen kannalta tämä on nykyisellään lähinnä hienostunut askelmittari. Käyttäjille jotka eivät kaipaa gps-ominaisuutta mutta haluavat treenata sykerajojen mukaan, seurata sykerajojaan ja trackata reittinsa (jälkikäteen) suosittelen ehdottomasti symbian-riippumatonta Adidas Micoach Paceria.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

8

> Treenamisen kannalta tämä on nykyisellään lähinnä hienostunut
> askelmittari. Käyttäjille jotka eivät kaipaa gps-ominaisuutta mutta
< haluavat treenata sykerajojen mukaan, seurata sykerajojaan ja trackata
> reittinsa (jälkikäteen)

Kommentistasi päätellen et ole koko sovellusta ikinä edes kokeillut. Sports Tracker on paljon muuta kuin askelmittari tai sykemittari. Jo esim toi sun kommenttisi GPS:stä osottaa sen ettet tiedä mistä puhut. Sports Tracker nimenomaan käyttää GPS:ää sekä kuljetun reitin tallennukseen reaaliaikaisesti, että muun informaation keräämiseen kuten nopeuden ja korkeuden vaihtelun tallentamiseen reitin varrelta. GPS:ää käytetään myös heotaggaamaan reitin varrella ottamiasi valokuvia. Lisäksi jos kuuntelet musiikkia samalla kun tallennat reittiä, niin GPS:n avulla tallentuu tieto siitä missä päin reittiä kuuntelit mitäkin biisiä.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

10

Sports tarckerillä voi myös jonkin kulkemasi ja tallentamasi reitin tallentaa uudelleen käytettäväksi,jollon voit toistaa saman lenkin useana kierroksena väliaikoineen tai kulkea saman reitin joskus myöhemmin.

Vastaa
ExogenBoy
ExogenBoy

11

Millä tavalla geotagging liittyy treenaamiseen tai edes urheiluun? Jos urheilulajisi ei liity maastossa ilman reittiä vaeltamiseen niin ei millään lailla. Suunnistajalle varmaan ihan kiva softa, muille URHEILUN kannalta aika irrelavantti.

Vastaa
Phiideer
Phiideer

12

@ExogenBoy

Geotagging on pieni lisäominaisuus. Ihan kiva, jos kävelylenkillä löytää jonkun uuden puodin, niin ottaa vain kuvan jne. jne.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

13

@11

Oletkohan nyt ihan tietoinen siitä mitä geotagging tässä yhteydessä tarkoittaa? Ei se liity suunnistukseen mitenkään vaan kyse on GPS-informaation lisäämisestä valokuviin, jollon ne voidaan yhdistää kartalla tiettyyn sijaintiin.

Mikään pakko tuota ominaisuutta ei tietenkään ole käyttää, on kuitenkin mukava, että ominaisuus on olemassa. Geotagging on mukava lisäominaisus, joka mahdollistaa valokuvien yhdistämisen esim kävely- tai juoksulenkin tietyyn sijaintiin. Mutta kuten sanottua mikään pakkohan sitä ominaisuutta ei ole hyödyntää.

Liikunnan tulisi olla hauskaa eikä ryppyotsaista rääkkiä ja hampaat irvessä raatamista, joten miksi ei esim voisi ottaa lenkin varrelta valokuvia jostain kiinnostavasta kohteesta?

Ja kyllä Sports Tracker on oikein kiva sovellus kaikille esim kävelijöille, juoksijoille ja vaikkapa fillaroiville. Itse käytän sitä usein kun lähden esim iltalenkille. Eikä mikään estä käyttämästä sovellusta hiukan luovemmillakin tavoilla, tiedän esim pari tyyppiä jotka tallenti viime kesänä kuumailmapallolennon reitin Sports Trackerillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja