Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bondin uudesta puhelimesta kuvia

17
Markus Lehtiniitty

Bondin uudesta puhelimesta kuvia
Uutisoimme aiemmin James Bondin puhelinvalinnasta seuraavassa 007-elokuvassa Quantum of Solace.

Tällöin Bondin puhelimena toimivasta Sony Ericssonin C902-mallin Titanium Silver -versiosta ei vielä ollut kuvia, mutta nyt on.

C902:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja nopeat HSDPA-datayhteydet 3G-verkoissa.

Bond-sisällöllä ja -teemoilla varustettu erikoismalli C902 Titanium Silver on tulossa myyntiin vuoden lopulla rajoitetuksi ajaksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Anonyymi käyttäjä
Hehe (vahvistamaton)

1

Kyl tollane tekis terää, mut taitaa maksaa maltaita joten haaveeks jää. :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jaahas (vahvistamaton)

3

Ois kiva tietää tarkemmin tuon tehoja. Uskon, että kelpais mullekki :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jesse (vahvistamaton)

9

Käytettyäni iPhonea nyt muutaman viikon, ni siihen verrattuna kaikki muut luurit näyttää ihan aneemisilta niinku nyt tääkin ... BTW en vaihtais iPhonea yhteenkään nokialaiseen mistään hinnasta, ku niitten kanssa on tapellu vuosikaudet niin iPhonen käytettävyys on kuin virkistävä kesäsade :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Alex (vahvistamaton)

10

Se on ihan sama millanen toiminnallisuus siinä on sisällä jos näyttö on tollanen postimerkin kokonen niin sillä ei tee yhtään mitäään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SoniErkki (vahvistamaton)

11

2" näyttö alkaa olemaan nykyään aikamoinen vitsi. 2,4" on se minimi ja siitä sitten ylöspäin.

ps. Kyllä tämä N73 alkaa jo ärsyttämään kaikessa kapulamaisuudessaan niin että taitaa se XPERIA 1 tai G900 livahtaa taskuun vielä ennen joulua ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
qqqqqqqqqw (vahvistamaton)

12

en osta, jos haluun uuden puhelimen, otan älypuhelimen, paras vaihtoehto, kun on s60, niin voi kikkailla kaikkee jänskää sillä sitte ;DD

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
N64Pro (vahvistamaton)

13

"BTW en vaihtais iPhonea yhteenkään nokialaiseen mistään hinnasta, ku niitten kanssa on tapellu vuosikaudet niin iPhonen käytettävyys on kuin virkistävä kesäsade :)"
En voi muuta sanoa kuin Ei Vain Osaa, itellä on ollut nokia (mm. 3310/3330,7210,3510i,3660,6670 ym muita), ja mitään ongelmaa ei ollut, paitsi nokia 3660 kanssa (kun oli wanha softa versio), tosin oli mulla joskus soy ericsson z200 tjs, joka alko sekoilemaan ja sitten sammu näyttö eikä toiminut sen jälkneen.

ja iphonella on taasen omat ongelmansa (IMO kosketusnäyttö ei ikinä korvaa "normaaleja" näppäimiä

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ihan perus hinta (vahvistamaton)

14

katos saa 435euroon c902:sen.. jos voittais lotossa niin voisi harkita ostamista ja sitten tuohon vaan myc902.lasyk.net sivulta bond teema! =)

Vastaa
Robustus
Robustus

17

@11 Tuohan on kuin spitting image muinaisesta N73:ni, paitsi että siinä oli isompi näyttö. Olisin kuvitellut, että Bond olisi valinnut vähän futuristisemman luurin...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja