Samsung lisää älykelloihinsa tekoälyä paremman terveydenseurannan tuottamiseksi

Janne Yli-Korhonen

Samsung lisää älykelloihinsa tekoälyä paremman terveydenseurannan tuottamiseksi
Samsung ilmoitti tänään tuovansa Galaxy S24 -sarjan puhelimien yhteydessä esitellyn Galaxy AI -tekoälyn seuraavaksi yhtiön älykelloihin.

Tekoäly yhdistetään osaksi tulevaa Wear OS 5 -käyttöjärjestelmään perustuvaa One UI 6 Watch -käyttöliittymää sekä Samsung Health -sovellusta.

Uudet ominaisuudet tulevat ensimmäiseksi tuleviin Galaxy Watch -sarjan älykelloihin, jotka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Myös aiemmat kellot eli Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic tulevat päivityksen saamaan.

Samsungin mukaan Galaxy AI -tekoäly One UI 6 Watchissa ja Samsung Healthissa tulevat tarjoamaan entistäkin henkilökohtaisemman ja räätälöidymmän käyttökokemuksen. Päivityksen tavoitteena on parantaa terveydenseurantaa sekä motivaatiota päivittäisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Luvassa on muun muassa Energy Score, parannettu Sleep Insights -toiminto sekä uudet fitness- ja treeniominaisuudet.Energy Scoren avulla saa paremman käsityksen päivittäisestä tilasta. Se ottaa huomioon uniajan, unen tasaisuuden, nukahtamisen ja heräämisen rytmin, edellisen päivän aktiivisuuden ja sykkeen.

Unta itsessään myös analysoidaan tekoälyn avulla entistä tarkemmin. Seurantaan sisältyy muun muassa liikehdintä sekä syke ja hengitystiheys unen aikana.

Treeniominaisuuksien osalta tekoäly auttaa optimoimaan treenin tehokkuuden tarjoamalla räätälöityjä, juoksuun ja pyöräilyyn tarkoitettuja harjoitusalueita.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.