Toisella yrittämällä paremmin? OnePlus julkaisee maanantaina Wear OS -älykellon

Janne Yli-Korhonen

Toisella yrittämällä paremmin? OnePlus julkaisee maanantaina Wear OS -älykellon
OnePlus kertoo palaavansa älykellomarkkinoille. Brändin toinen älykello, OnePlus Watch 2, julkaistaan maanantaina 26. helmikuuta Mobile World Congress (MWC) -messujen aikana Barcelonassa.

OnePlussan mukaan OnePlus Watch 2 edustaa sekä eleganssia että kestävyyttä ja sen akkukesto on huippuluokkaa. Watch 2 tarjoaa "Never Settle" -filosofian mukaisen, vertaansa vailla olevan luotettavuuden päivittäiseen käyttöön.

"OnePlus Watch 1:n jälkeen, kolme vuotta myöhemmin Watch 2 on vihdoin valmis, ja olemme erittäin luottavaisia tähän tuotteeseen. Luottamuksemme perustuu merkittäviin teknologisiin edistysaskeliimme ekosysteemimme kehittämisessä. Älykellokokemus ei ole pelkästään parantunut, vaan myös muuttunut", sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).Samalla OnePlus paljasti Watch 2:n ulkonäön. Kellon näyttö on pyöreä ja kellon kyljessä on kaksi painiketta. Runko on ruostumatonta terästä ja näyttö on päällystetty kestävällä safiirikristallilla. Watch 2 on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa, tumman hopean tai vaalean hopean värisenä (Black Steel ja Radiant Steel).
Kaksi OnePlus Watch 2 älykelloa vierekkäin eri väreissä
OnePlussan virallisesti jakamat kuvat Watch 2 -älykellosta.


Akunkeston osalta OnePlus kertoo kellon yltävän jopa 100 tuntiin Smart Mode -tilassa. Käyttöjärjestelmää ei vielä vahvistettu, mutta vuotojen mukaan kellossa käytetään Wear OS -käyttöjärjestelmää. Siihen nähden lupaus akunkestosta on tasoa hyvä tai jopa loistava.

Aiemmin brändi vihjaili kellon saapumisesta julkaisemalla foorumillaan ja sosiaalisessa mediassa kuvan kellosta. Kuvassa kellon yläpuolelle on lätkäisty teksti 'It's time, to do it right!' eli 'On aika, tehdä se oikein!'.

Kyseessä on siis teknologiabrändin toinen yritys älykellojen suhteen. OnePlussan ensimmäinen kello, vuonna 2021 julkaistu OnePlus Watch, oli aikalailla pettymys monella osa-alueella, ja esimerkiksi Puhelinvertailun arvostelussa kello sai heikot arviot.

OnePlussan käyttämä teksti toivottavasti vihjaa siihen, että oppia on otettu. Miinusta kello sai esimerkiksi käyttöjärjestelmästä, kun käytössä on yhtiön oma käyttöjärjestelmä. Wear OS:ään siirtyminen tarkoittaa selvästi monipuolisempaa käyttökokemusta, sillä Wear OS mahdollistaa useiden sovellusten käyttämisen sekä esimerkiksi lähimaksamisen Google Walletin avulla.

Lisää virallisia tietoja todennäköisesti julkaistaan vielä ennen virallista ja lopullista paljastusta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.