Päivän diili: Samsungin Galaxy Watch5 Pron saa nyt alle 300 euron

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsungin Galaxy Watch5 Pron saa nyt alle 300 euron
Samsung julkisti pari kuukautta sitten Galaxy Watch6 -sarjan, mutta viime vuoden Watch5 Pro jää kuitenkin edelleen saataville. Ja nyt siitä on tullut entistä parempi vaihtoehto, sillä kellon hinta on laskenut.

Watch5 Pron Bluetooth-mallia myydään 279 eurolla ja LTE-version saa omakseen 329 eurolla. Hinnasta on napsaistu muutama kymppi pois, sillä yleensä Bluetooth-versiota myydään 340 eurolla.

Watch5 Pro on melko suuri, sillä sen koko on 45 millimetriä. Suuri koko tarkoittaa suurempaa akkua ja Samsung lupaa kellolle jopa 80 tunnin akunkeston. Tämä on parempi lupaus kuin uusissa malleissa, sillä Watch6 -kelloille luvataan enintään 40 tunnin akunkesto.

Laite tarjoaa kattavasti ominaisuuksia, kuten kehon koostumuksen mittaamisen. Käyttöjärjestelmä on myös saanut parannusta, sillä Galaxy Watch5 Pro käyttää samaa Wear OS 4 -versiota kuin uudemmat Watch6 -kellot.

Lisätietoa Watch5 Prosta saa Puhelinvertailun arvostelusta.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta, Powerilta ja DNA:lta. Tarjous on voimassa 1.10. asti.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10 Pro
600 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 992 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.