Tällä aikataululla OnePlussan laitteet saavat Android 14 -versioon perustuvan OxygenOS 14 Beta -päivityksen

Janne Yli-Korhonen

Tällä aikataululla OnePlussan laitteet saavat Android 14 -versioon perustuvan OxygenOS 14 Beta -päivityksen
OnePlus on jo julkistanut vakaan version OxygenOS 14:sta, vaikka Google ei vielä ole virallisesti julkaissut vakaata versiota Android 14 -versiosta. Ensimmäisenä uusi versio on luvassa OnePlus 11 -laitteelle marraskuussa.

Myös muut OnePlussan laitteet alkavat pian saamaan avointa beetaversiota OxygenOS 14 -ohjelmistosta, sillä yhtiö julkaisi virallisen aikataulun keskustelualustallaan.

OnePlussan mukaan OxygenOS 14 Open Beta julkaistaan lokakuun aikana OnePlussan ensimmäiselle tabletille, OnePlus Padille. Puhelimien osalta päivitys tulee kuun aikana näille laitteille: Nord 3, 11R, 10 Pro ja 10T.

Marraskuun aikana muut laitteet saavat päivityksen.

Näitä laitteita ovat: 10R, 9 Pro, 9, 9R, 9RT, 8T, Nord CE 3, Nord CE 3 Lite, Nord N30, Nord 2T ja Nord CE 2 Lite.Kyseessä on siis vielä beetaversio, mutta tämä tarkoittaa, että vakaan version pitäisi saapua muutaman viikon jälkeen, kun beetaversio on laitteelle saapunut. Käytännössä vakaan version voi odottaa saapuvan omalle OnePlus-laitteelle ennen vuoden vaihtumista.

OnePlus toki huomauttaa, että aikataulut saattavat muuttua.

Android 14 tuo mukanaan useita uudistuksia ja parannuksia. Lisäksi OxygenOS 14 -ohjelmisto sisältää joitakin OnePlussan omia lisäyksiä. Keskeisin tällainen ominaisuus on Trinity Engine -suorituskykyalusta, joka parantaa suorituskykyä ja säästää akkua.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.