Päivän diili: Polar Pacer Pro -juoksukello nyt 50 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Polar Pacer Pro -juoksukello nyt 50 euron alennuksessa
Polar julkisti viime vuoden keväällä Pacer- ja Pacer Pro-juoksukellot. Näistä jälkimmäistä myydään nyt alennetulla hinnalla.

Pacer Pro tuli myyntiin 299 euron suositushinnalla, mutta sen hinta asettui melko nopeasti 249 euroon. Nyt tuosta hinnasta on otettu 50 euroa pois eli kelloa myydään nyt 199 eurolla.

Polar Pacer Pro on suunnattu huippujuoksijoille. Se eroaa tavallisesta, juoksuharjoittelua aloittavalle suunnatusta Pacer-kellosta sisäänrakennetun ilmanpainemittarin turvin.

Ilmanpainemittari mahdollistaa juoksutehon mittaamisen automaattisesti suoraan ranteesta ilman ulkoisia sensoreita. Juoksuteho reagoi intensiteetin kasvuun lähes välittömästi, minkä ansiosta se on erinomainen työkalu intervallitreeneihin ja mäkiseen maastoon.

Juoksijalle tarjotaan useita ominaisuuksia, kuten vauhti, aika, matka, kierrokset ja sekuntikello, vaiheistetut harjoitustavoitteet, useita juoksuprofiileja, juoksukuntotesti, unen ja palautumisen seuramta, erilaisia älykello-ominaisuuksia ja jopa 35 tunnin akunkeston harjoitteluun GPS:llä ja sykkeenmittauksella.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta ja Powerilta. Tarjous on voimassa 10.9. asti.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.