OnePlussan tuleva Nord 3 jättivuodossa

Matti Robinson

OnePlussan tuleva Nord 3 jättivuodossa
OnePlussan suosituimpiin ja onnistuneimpiin laitteisiin kuuluu eittämättä huippumallien lisäksi myös osa edullisemmista Nord-laitteista. Nyt kiinalaisvalmistajalta odotetaan uutta Nord-mallia, joka on vuotanut kuvissa ja tekniikan osalta.

Lue: Nord 3 julkaistiin virallisesti heinäkuussa 2023. Puhelinvertailun arvostelusta voit lukea kokemuksia ja näkemyksiä laitteesta.

Vaikka Nord-malliston edullisimmat CE-mallit eivät ehkä sovi OnePlussan maineseen tehokkaasta puhelimesta, on Nord-sarjan perusmallit huomattavasti osuvampia yhtiön alkuaikojen teholaatutakuuseen.

Tähän pyrkii myös tuleva Nord 3, joka seuraa varsin onnistunutta Nord 2T -mallia (kuvassa). Nyt uuden vuodon myötä tulevasta laitteesta tiedetäänkin melkein kaikki tarpeellinen.Laitteen tekniikkaan kuuluu muun muassa 80 watin pikalataus, aiemmin huhutun 150 watin sijaan, Dimensity 9000 -piiri sekä 6,74 tuuman ja 120 hertsin näyttö, joka tarjoaa 2772 x 1240 -resoluution. Kolmoiskamera takana tarjoaa puolestaan 64 megapikselin peruskameran, 8 megapikselin laajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran.

Speksien lisäksi vuotaja tarjoaa myös muutamia kuvia, joissa laitetta esitellään eri kuvakulmista. Nord 3 sisältää kuvien perusteella takana kaksi erillistä kamerakohoumaa ja edessä kamera on sijoitettu ylhäälle näytön keskikohdalle.

Tässä vaiheessa käytännössä on enää epäselvää milloin laite esitellään. Kuvissa olevan myyntipakkauksen perusteella sekin voi olla jo pian selvillä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
196 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € Bigbox
308 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 343 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.