Googlen tulevan taittuvan puhelimen, Pixel Foldin, ensimmäiset viralliset kuvat vuotivat

Matti Robinson

Googlen tulevan taittuvan puhelimen, Pixel Foldin, ensimmäiset viralliset kuvat vuotivat
Hakujätti Googlelta odotetaan huhujen mukaan piakkoin taittuvaa puhelinta. Kyseinen puhelin on vuotojen perusteella ristitty Pixel Foldiksi ja nyt siitä on tarjolla jo väitetysti virallista kuvamateriaalia.

Älypuhelinmaailman luottovuotaja Evan Blass on paljastanut kaksi kuvaa tulevasta Googlen logoa kantavasta laitteesta. Näistä kuvista paljastuu sekä laitteen suljettu ulkoasu kuin miltä sen näyttää avattuna. Kuvat vaikuttavat olevan virallisia pressikuvia, joka nostaa vuodon luotettavuutta.

Ensimmäisen kuvan (yllä) mukaan laitteen ulkokuoresta löytyy pitkältä tavallisen älypuhelimen tapainen näyttö ja toiselta puolelta kolmoiskamera. Huhujen mukaan ulkonäytöllä on kokoa 5,8 tuumaa ja kameroista löytyy niin 5x optista zoomia kuin ultralaajakulmaakin.

Toisessa kuvassa laitteen sisäinen näyttö näkyy koko komeudessaan. Sillä on tietojen mukaan kokoa 7,6 tuumaa ja resoluutiona oudohko 2208 x 1840. Tämä tarkoittaa 6:5-kuvasuhdetta. Näyttö tarjoaa 380 ppi:n tarkkuuden ja 120 hertsin virkistystaajuuden.Kuvien lisäksi Blass kertoi laitteen koosta. Kuten kuvista voi havaita, on laite nykykilpailijoita, kuten Samsungin Foldeja, leveämpi. Itseasiassa avattuna se on peräti liki kolme senttiä Fold4:ää leveämpi.

Google ei ole vielä vahvistanut laitteen julkistusta, mutta arvioiden mukaan se saatetaan esitellä jo toukokuun Google I/O -tapahtumassa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -23%

Xiaomi 13 Lite
361 € CDON
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 467 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -22%

Sony Xperia 1 V
999 € Gigantti
999 € Proshop
999 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 1282 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -14%

Oppo Reno10 Pro
467 € CDON
733 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 541 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
86 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.