Vuoden testailu tuotti tulosta: S-Pankki tukee nyt Google Pay -maksutapaa

Janne Yli-Korhonen

Vuoden testailu tuotti tulosta: S-Pankki tukee nyt Google Pay -maksutapaa
S-Pankki oli pitkään Apple Pay- ja Google Pay-maksutapoja vastaan, mutta alkoi viimeinkin kehittämään tukea vuoden 2022 alkupuolella. Testailu on tuottanut tulosta, sillä S-Pankki tukee nyt Google Payta. Apple-käyttäjät tosin joutuvat vielä odottelemaan.

S-Pankin asiakkaat voivat nyt liittää S-Etukortti Visa -kortin Google Pay -sovellukseen ja maksaa ostoksia Android-puhelimellaan tai muulla mobiililaitteella, kuten Wear OS 3 -versiota käyttävällä Galaxy Watch5 Pro -älykellolla.

Liittämisen mahdollistava päivitys julkaistiin S-mobiilissa tänään 14.2.2023, ja se tulee kaikkien S-mobiilin Android-käyttäjien saataville vaiheittain viikon kuluessa.

Helpoiten S-Etukortti Visan lisääminen Google Payhin onnistuu S-mobiilin Pankki-osiossa kortin tiedoissa. Kortin voi halutessaan lisätä myös Google Wallet -sovelluksen kautta.

Google Pay -maksaminen on helppoa: puhelin tai kello tarvitsee vain viedä maksupäätteen viereen ostotapahtuman aikana. Jos ostokset maksavat yli 50 euroa, täytyy ne hyväksyä avaamalla puhelimen lukitus.Lisätietoa Google Payn käyttöönotosta saat täältä.

"Mobiilimaksamisen suosio on vahvassa kasvussa ja asiakkaamme ovat toivoneet mahdollisuutta käyttää S-Etukortti Visaa Google Pay -maksusovelluksessa. Finanssiala ry:n mukaan mobiilimaksaminen on ohittanut jo käteisen maksutapana", kertoo korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista.Samalla myös S-Pankin S-mobiili sai päivitystä.

S-mobiilin tänään julkaistussa versiossa 2.20.0 on mukana uutena ominaisuutena myös digitaalinen S-Etukortti, joka mahdollistaa Bonuksen keräämisen ilman fyysistä korttia S-ryhmän kaupoista ja ABC Ravintoloista.

Digitaalisella S-Etukortilla saa kaikki samat asiakasomistajan edut kuin S-Etukortilla, lukuun ottamatta maksutapaetua.

Digitaalista S-Etukorttia kehitetään edelleen muun muassa asiakkaiden palautteiden pohjalta.

Sekä Google Payn että digitaalisen S-Etukortin käyttöön tarvitaan puhelin tai jokin muu mobiililaite, jossa on Android-käyttöjärjestelmä, Googlen palvelut ja tuki NFC-tiedonsiirroille. NFC-tiedonsiirron tulee olla päällä, jotta lähiluku maksupäätteellä onnistuu.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -32%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
866 € CDON
894 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 1028 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -30%

Realme 11 Pro
301 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 431 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Samsung Galaxy A15 (5G) – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy A15 (5G)
133 € Bigbox
179 € Gigantti
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.