Suosittu suomalainen mobiilipeli saa jatkoa - Hill Climb Racing 3 -pelin kehitys aloitettu

Janne Yli-Korhonen

Suosittu suomalainen mobiilipeli saa jatkoa - Hill Climb Racing 3 -pelin kehitys aloitettu
Kotimainen Fingersoft tiedottaa, että suosittu Hill Climb Racing -pelisarja tulee saamaan jatkoa. Peliyhtiö kehittää parhaillaan Hill Climb Racing 3 -mobiilipeliä.

Vahvistus sattuu sopivasti yhtiön juhlavuoden viime metreille. Oululainen mobiilipelistudio täytti tänä vuonna pyöreitä vuosia, täydet kymmenen vuotta.

Sarjan ensimmäinen versio on myös kymmenen vuotta vanha, sillä se julkaistiin vuonna 2012. Yhtiö kertoi aiemmin keväällä, että kyseinen versio on edelleen todella suosittu. Sarjan toinen versio julkaistiin vuonna 2016.

Yhteensä pelejä on ladattu tähän mennessä yli 2 miljardia kertaa.

"Olemme ylpeitä voidessamme vahvistaa näin juhlavuoden lopulla, että toistaiseksi menestynein pelisarjamme on saamassa jatkoa Hill Climb Racing 3 -pelin kehityksen aloittamisen myötä. Merkittävimpiä muutoksia aikaisempiin pelisarjan peleihin ovat reaaliaikainen moninpelimahdollisuus ja 3D-grafiikka", kertoo Fingersoftin toimitusjohtaja Jaakko Kylmäoja.Fingersoft tulee kertomaan lisätietoa uuden pelin kehitystyöstä ensi vuoden aikana. Parhaillaan peliä kehitetään yhtiön Oulussa ja Helsingissä sijaitsevissa toimipisteissä.
Fingersof kertoo, että uuden pelin kehittäminen sekä jatkuva päivitystyö alkuperäiseen Hill Climb Racing -peliin sekä tämän toiseen osaan ovat vaatineet panostuksia myös henkilöstön suhteen. Tällä hetkellä Fingersoft työllistää 110 pelialan osaajaa Suomessa. Yhtiö etsii jatkuvasti uusia pelialan osaajia joukkoihinsa.

Fingersoft haluaa erottua panostamalla erityisesti työntekijöidensä hyvinvointiin. Tänä vuonna yritys oli otsikoissa työaikakokeilullaan, jossa työntekijät saivat 80% työajasta 90% palkan.

"Kokeilun tulokset olivat hyvät, ja päätökset sen jatkosta tullaan julkaisemaan lähiaikoina", Kylmäoja kertoo.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.