Päivän diili: Arvostelussamme 4,5 tähteä napannut Garmin Forerunner 945 -älykello 279 eurolla

Petteri Pyyny

Päivän diili: Arvostelussamme 4,5 tähteä napannut Garmin Forerunner 945 -älykello 279 eurolla
Käytännössä kaiken mahdollisen juoksijan tarpeisiin sisältävä Garmin Forerunner 945 nappasi viime talvena arvostelussamme 4,5 tähteä viidestä. Tuolloin yksi harvoista miinuksista kellolle tuli sen hinnasta: Forerunner 945 maksoi tuolloin noin 500 euroa.

Sittemmin hinta on luisunut mukavasti alaspäin, mutta vielä viime tämän syksynkin ajan Forerunner 945 halvin hinta on pyörinyt 400 euron tasossa. Ainoan poikkeuksen muodosti Black Friday, jolloin kello oli parin päivän alennusmyynnin ajan yhtä halpa kuin se nyt on: 279 euroa.

Garmin Forerunner 945 on nimenomaan urheiluun suunniteltu kello. Se on 50 metriin saakka vedenkestävä, siitä löytyy käytännössä kaikki mahdolliset urheilulajit, sen sisäänrakennettu GPS on tarkka ja nopea ja etenkin, sen akkukesto on tolkuttoman hyvä. Siinä missä vaikkapa Applen kelloissa akkukesto ei riitä välttämättä vuorokaudeksikaan, Forerunnerille luvataan 14 vuorokauden akkukestoa. Ja arvostelussamme emme juurikaan säästelleet kellon akkua tai kytkeneet virransäästöjä millään tavalla päälle - ja siitä huolimatta kellon akku kesti säännöllisesti vähintään 5 vuorokauden ajan.

Tarjous löytyy täältä:

Garmin Forerunner 945 | 279 euroa


Olemme hiljattain arvostelleet myös kellon seuraajan. Garmin Forerunner 955 sai sekin arvostelussamme vilpittömät kehut, mutta mitään radikaaleja uudistuksia kelloon ei ole tehty 945:n jälkeen, kuten Forerunner 945 vs Forerunner 955 -vertailustamme käy hyvin ilmi.Olemme löytäneet tarjouksen omin avuin ja kukaan ei ole maksanut meille tarjouksen esille nostamisesta. Saamme kuitenkin pienen korvauksen, kun klikkaat hintalinkkiä kauppaan. Korvaus ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kellon tarjoushintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.