Tämä on paras vaihtoehto WeSharelle

Petteri Pyyny

Monien rakastama WeShare lakkautetaan, tässä on paras vaihtoehto sille
Tavallisten ihmisten keskinäisiin kulujen jakoihin keskittynyt WeShare lopetetaan 1.2.2023, kertoi sovelluksen omistaja MobilePay aiemmin tällä viikolla.

WeSharen avulla on ollut helppo jakaa vaikkapa ravintolaillan menot useamman osallistujan kesken ja tasata kulut näppärästi sovelluksesta löytyneen MobilePay-maksuintegraation avulla.

Verkon keskustelualueilla onkin käynyt kova häly, sillä WeShare on ollut varsin pidetty sovellus ja sille on etsitty kuumeisesti korvaajaa.

Useiden nettikeskustelujen, Twitter-lankojen ja Reddit-kommenttien pohjalta WeSharelle on olemassa yksi muita selkeästi parempi vaihtoehto: Splitwise.

Sovelluksessa on hyvin helppoa jakaa menot usean osallistujan kesken ja saada tilannekuva siitä, kuka on velkaa kenellekin ja kuinka paljon. Sovelluksen arvosana Google Playssa on tällä hetkellä mainio 4,6/5,0.

WeSharen entisille käyttäjille Splitwiseen siirtyessä kaksi merkittävää asiaa kuitenkin muuttuu: sovellusta ei ole vielä toistaiseksi suomennettu ja lisäksi MobilePay-integraatio luonnollisestikin puuttuu.Eli kulut pitää tasata sovelluksen ulkopuolella, vaikkapa juurikin MobilePayn kautta, mutta suoraan Splitwisestä maksuja ei voi tehdä.

Splitwisen voi ladata täältä:


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -27%

Xiaomi 13
728 € CDON
787 € Teknikproffset
811 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 991 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Nokia C12 – hinta laskenut -16%

Nokia C12
144 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 171 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.