DJI Osmo Mobile 6 -käsivakaimessa on uusi sivurulla ja pikakäynnistys

Janne Yli-Korhonen

DJI Osmo Mobile 6 -käsivakaimessa on uusi sivurulla ja pikakäynnistys
DJI julkisti älypuhelimen kaveriksi Osmo Mobile 6 -käsivakaimen, joka auttaa vakauttamaan puhelimen kuvatessa ja tarjoaa muita ominaisuuksia.

Uudessa mallissa on jo OM 4 -mallista tuttu magneettinen kiinnitys, jolla puhelin kiinnittyy paikoilleen jämäkästi ilman työkaluja jopa käsineet kädessä.

Uutta käsivakaimessa on tällä kertaa iPhone -yhteensopiva Quick Launch -pikakäynnistys, jonka ansiosta Osmo Mobile 6 on aiempia malleja nopeampi ottaa käyttöön. Pikakäynnistyksen ansiosta kuvaamisen voi aloittaa heti, kun käsivakaimen avaa ja puhelimen kiinnittää siihen.

Kahvaan on lisätty tilapaneeli ja painike, jonka avulla akun varaustason tarkistaminen ja neljän vakaustilan vaihtaminen käy nopeasti.

Lisäksi kahvassa on uusi sivurulla, jota voi hyödyntää zoomaukseen ja painamalla rullaa käyttöön saa manuaalisen tarkennuksen. Näistä jälkimmäinen ominaisuus on kuitenkin käytettävissä vain muutamissa Android-puhelimissa, mutta iPhone-puhelimien kohdalla tuki on laajempi.henkilö käyttämässä Osmo Mobile 6 käsivakaimen sivurullaa

OM 6 -käsivakaimen kahvassa on OM 5 -mallin tapaan sisäänrakennettu jatkovarsi, jonka avulla kuvaaminen esimerkiksi onnistuu korkeammalta. Lisäksi kahva on avattavissa kolmijalaksi, jolloin sitä voidaan käyttää tukevana kuvausjalustana esimerkiksi pöytätasoilla.

Kuvanvakaimen eri kuvaustilat ja kuvan rajaaminen sekä editointi on tehty helpoksi DJI Mimo -sovelluksella. Sen automatiikka ja monipuoliset ominaisuudet auttavat sekä videoinnissa ja valokuvissa että kuvatun materiaalin jälkikäsittelyssä ja viimeistelyssä sosiaaliseen mediaan jakamista varten.

DJI Osmo Mobile 6 tulee heti myyntiin 179 euron kuluttajahintaan. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, latausjohto ja säilytyspussi.

Käteviä lisätarvikkeita ovat magneettinen DJI OM Fill Light Phone Clamp -pidike sisäänrakennetulla lisävalolla ja langaton DJI Mic -mikrofonijärjestelmä latauskotelolla.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Xiaomi Redmi A3 – hinta laskenut -26%

Xiaomi Redmi A3
84 € BIGBOX.FI
85 € Proshop
85 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 112 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € BIGBOX.FI
445 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 341 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.