WhatsAppin siirto Androidilta iPhonelle helpottui

Petteri Pyyny

WhatsAppin raivostuttavin piirre korjaantuu - osittain
iPhonesta Androidiin ja toisinpäin vaihtaminen on ollut jo vuosien ajan suhteellisen helppoa. Yksi ainoa, todella merkittävä poikkeus on ollut WhatsApp. Käytännössä vaihdettaessa Androidista iPhoneen tai toisinpäin, on menetetty kaikki WhatsAppin aiemmat viestit ja asialle ei ole käytännössä voinut yhtään mitään. Nyt tähän on tulossa helpotusta.

Jo aiemmin WhatsApp ja Samsung ovat liittoutuneet asian ympäriltä ja mahdollistaneet helpon tavan siirtää WhatsApp-viestit iPhonelta Samsung Galaxy -puhelimiin.

Nyt Apple ja WhatsApp ovat leiponeet vastaavan ratkaisun myös iPhonelle. Käytännössä Applen oma Android-sovellus Siirry iOS:ään -sovellus tukee nyt myös WhatsApp-viestihistorian siirtoa.

Eli käyttäjän siirtyessä Androidista iPhoneen riittää, että siirto tehdään kyseisen Siiry iOS:ään -sovelluksen avulla. Sovellus osaa siirtää mukanaan myös kaikki WhatsAppin viestit, kuvat ja yhteystiedot.Vastaavalla tavalla toimii myös Samsungin oma siirtosovellus, mutta toisin päin. Joten ainoa siirtomuoto, johon ei vielä löydy helppoa ratkaisua, on iPhonesta Androidiin, jos puhelimen valmistaja on jokin muu kuin Samsung.

WhatsApp-viestien siirtäminen Androidista uuteen Androidiin on jo nyt helppoa. Samoin on iPhonelta uuteen iPhoneen siirtyessä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
777 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -30%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
139 € Power
199 € Kärkkäinen
199 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 198 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.