Tampere-Pirkkalan lentoasemalla pysäköinnin voi nyt maksaa älypuhelimella

Janne Yli-Korhonen

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla pysäköinnin voi nyt maksaa älypuhelimella
Lentoasemayhtiö Finavia on ottanut Tampere-Pirkkalan lentoasemalla käyttöön pysäköinnin mobiilimaksamisen toukokuun alusta alkaen.

"Kehitämme jatkuvasti lentoasemamme asiakaskokemusta. Mobiilimaksaminen sujuvoittaa sekä lennolle lähtöä että kotiin paluuta", sanoo Tampere-Pirkkalan lentoasemanpäällikkö Mari Nurminen Finaviasta.Maksaminen onnistuu älypuhelimella Parkman-, Easypark- ja Moovy-sovelluksilla. Sovelluksen lisäksi pysäköinnin voi edelleenkin maksaa myös maksukortilla.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta. Pysäköinti maksetaan aina ennakkoon joko sovelluksella tai maksuautomaatilla.

Sovelluksella maksamalla säästää myös hieman rahaa, sillä sovelluksella maksamalla saa alennusta. Alennus vaihtelee vuorokauden ajan ja viikonpäivien mukaan. Keskimäärin alennus on noin 10 prosenttia.

Lisäksi sovellus tuo joustavuutta pysäköintiin, sillä sovelluksella voi pidentää pysäköintiaikaa, mikäli matkasuunnitelmat muuttuvat.
Mobiilimaksaminen Parkman-, Easypark-, ja Moovy-sovelluksilla on Tampere-Pirkkalan lisäksi käytössä monilla muillakin Finavian lentoasemilla kuten Oulussa, Vaasassa, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Turussa.

Finavia huomauttaa, että ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaista pysäköintiaikaa. Tätä voi hyödyntää esimerkiksi matkustajia noudettaessa lentoasemalta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.