OnePlus julkaisee tällä viikolla globaalisti kolme uutta tuotetta

Janne Yli-Korhonen

OnePlus julkaisee tällä viikolla globaalisti kolme uutta tuotetta
OnePlus on vahvistanut järjestävänsä Nord -lanseeraustapahtuman tällä viikolla.

Tapahtuma pidetään torstaina 19. toukokuuta, klo 17.00 (Suomen aikaa). Tapahtumaa voi seurata OnePlussan YouTube-kanavalta.

Tilaisuudessa esitellään kolme tuotetta Nord-sarjaan. Puhelimien osalta esitellään OnePlus Nord 2T 5G ja OnePlus Nord CE 2 Lite 5G sekä audio-kategoriaan kuuluvat OnePlus Nord Buds –langattomat kuulokkeet.

OnePlus Nord 2T 5G toimii jatkajana Puhelinvertailun testissä hyvin menestyneelle Nord 2 5G:lle. Kyseessä on kuitenkin varsin pieni päivitys.

Päivitys: Nord 2T nyt julkaisu. Lue Nord 2T arvostelu täältä.

OnePlus on itse paljastanut Nord 2T 5G:n käyttävän 80W SuperVOOC –pikalatausteknologia, joka löytyy OnePlus 10 Prosta. Kyseistä pikalatausteknologiaa on käsitelty OnePlus 10 Pro arvostelussa.Nord 2T 5G:n tehoista vastaa MediaTek Dimensity 1300 -piiri. Muita tietoja voi katsella tästä jutusta, sillä kyseinen puhelin päätyi aiemmin vuodon kohteeksi. Lisäksi OnePlus paljastaa nettisivuillaan kameran tiedot virallisesti vielä ennen julkaisua.

Nord CE 2 Lite 5G puolestaan sijoittuu Nord CE 2:n alapuolelle. Nord CE 2 on myös testattu Puhelinvertailun toimesta.

Nord CE 2 Lite 5G on jo julkaistu aiemmin muualla. Tässä laitteessa on esimerkiksi Snapdragon 695 ​5G-piirisarja, 5000 mAh akku 33 watin latauksella, 64 megapikselin pääkamera ja 120 hertsin näyttö.OnePlus Nord Buds -kuulokkeet on myös julkaistu aiemmin muualla. Näissä kuulokkeissa käytetään 12,4 mm:n Titanium-kaiutinelementtejä, jotka tarjoavat OnePlussan mukaan syvän basson ja ainutlaatuisen OnePlus-äänikokemuksen edulliseen hintaan.

IP55-luokituksen omaavat kuulokkeet tarjoavat 7 tunnin edestä kuunteluaikaa ja yhteensä kuuntelua riittää kotelon kanssa 30 tunniksi. Kotelo latautuu USB-C -liitännän kautta. 10 minuutin lataus tuottaa 5 tuntia lisää virtaa.

musta Nord Buds kuuloke
OnePlus Nord Buds


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.