WhatsAppissa voi pian jakaa 2 gigatavun tiedostoja

Janne Yli-Korhonen

WhatsAppissa voi pian jakaa 2 gigatavun tiedostoja
Suosittu pikaviestintäpalvelu WhatsApp on saamassa merkittävää muutosta tiedostonjakoon, sillä palvelua läheisesti seuraava WABetaInfo -sivusto raportoi, että palvelussa testataan parhaillaan 2 gigatavun tiedostonjakoa.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi lähettää toiselle käyttäjälle palvelun avulla enintään 2 gigatavun kokoisia tiedostoja. Tällä hetkellä lähetettävän tiedoston raja on 100 megatavua, joten kyseessä on merkittävä muutos.

Kyseisen muutoksen avulla WhatsApp vastaa Telegramin toimintaan, joka on mahdollistanut 2 gigatavun tiedostonjaon parin vuoden ajan.

Ilmeisesti WhatsAppin testaama muutos koskee tiedostoja, jotka jaetaan dokumenttina. Normaali videoiden ja kuvien jakaminen tukee vain pienempiä tiedostoja. Jälkimmäisen kohdalla laatu myös kärsii.WABetaInfon mukaan WhatsApp testaa suurempaa tiedostonjakoa tällä hetkellä vain Argentiinassa. Sen saapumisesta muualle ei ole tietoa ja sen saapuminen voidaan jopa perua kokonaan.

Päivitys 5.5.2022 klo 22.32. WhatsApp on vahvistanut 2 gigatavun tiedostonjaon saapuvan lähiaikoina kaikkien käyttöön.

WhatsApp on vahvistanut Twitterissä, että mahdollisuus jakaa jopa 2 gigatavun kokoisia tiedostoja tulee kaikkien saataville seuraavien viikkojen aikana.Artikkeli alkuperäisesti julkaistu: 28.3.2022 16:54.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -39%

Oppo Reno 7 4G
718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1184 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.