HONOR Magic4 Prossa on 100 watin langaton lataus ja 164 megapikselin edestä kameraa

Janne Yli-Korhonen

HONOR Magic4 Prossa on 100 watin langaton lataus ja 164 megapikselin edestä kameraa
Älylaitteiden valmistaja HONOR julkisti uuden Magic4-lippulaivamalliston, joka koostuu Magic4 ja Magic4 Pro puhelimista. Sarjassa on panostettu vahvasti näyttöön, suorituskykyyn sekä kameroihin.

Lue: Honor Magic4 Pro arvostelu.

"HONORilla me kysymme aina itseltämme, mitä voimme tehdä ratkaistaksemme käyttäjien kipupisteet ja luodaksemme heille parhaan tuotekokemuksen? Ensiluokkainen HONOR Magic -sarjamme on todellinen malliesimerkki innovatiivisesta teknologiastamme ja halustamme haastaa jatkuvasti alan edelläkävijöitä", kertoo George Zhao, Honor Device Co, Ltd:n toimitusjohtaja.

"Täysin uusi HONOR Magic4 -sarja määrittelee uudelleen huippuosaamisen laitteen ulkonäössä, näytössä, kamerassa, suorituskyvyssä ja turvallisuudessa. Se tarjoaa taianomaisen kokemuksen käyttäjilleen ympäri maailmaa."Suorituskyvystä vastaa Qualcommin uusi Snapdragon 8 Gen 1 5G -järjestelmäpiiri. Kyseinen piiri löytyy myös esimerkiksi tuoreesta edge 30 pro, joka julkaistiin juuri.
HONORin mukaan edelliseen sukupolveen, Magic3 -sarjaan, verrattuna HONOR Magic4 -sarja parantaa prosessorin suorituskykyä 20 %, grafiikkasuorittimen suorituskykyä 30 % ja tekoälyominaisuuksia huikeat 300 %.

HONOR Magic4 -sarjassa on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa.

Honor Magic4 Pron keskeiset ominaisuudet
Magic4 Pron ominaisuuksia


Magic4 Prossa on "Eye of Muse" -symmetrinen muotoilu ja 6,81 tuuman LTPO nelikaareva näyttö. LTPO tarkoittaa, että virkistystaajuus vaihtelee 1 Hz:stä 120 Hz:iin, mikä takaa esimerkiksi paremman virrankulutuksen. OLED-näytön tarkkuus on 2848 x 1312 pikseliä ja kirkkaus yltää 1000 nitiin. Pron etupuolella olevat kamerat tukevat 3D Face Unlock -ominaisuutta.

Sarja tarjoaa 1920 Hz:n pulssinleveysmodulaation (PWM), joka on korkein koskaan LTPO-näytöllä saavutettu PWM. Tämä ominaisuus minimoi silmien rasituksen ja tarjoaa mukavan katselukokemuksen myös hämärässä.

Honor Magic4 Pron näyttö
Magic4 Pron näyttö kaartuu sivuilta


Näytön alle on laitettu Qualcommin 3D Sonic Sensor Gen 2 -sensori sormenjälkitunnistukseen. HONOR Magic4 Prossa on 77 % suurempi sormenjälkitunnistin, 1,7 kertaa enemmän biometrisiä tietoja ja on 40 % nopeampi edelliseen sukupolveen verrattuna. Rakenteeltaan laite on saanut IP68-luokituksen (Magic4:ssa IP54-luokitus).

Megapikselien kohdalla ei ole säästelty Magic4 Prossa. Takana on kolmoiskamera, jossa on 50 megapikselin laajakulmakamera 1/1,56 tuuman sensorilla (f/1.8), 50 megapikselin 122-asteinen ultralaajakulmakamera ja 64 megapikselin 3,5-kertaisen optisen zoomin periskooppitelekamera.

Magic4 Pro takaa cyan värissä
Magic4 Pro


Normaaliversiossa on käytössä sama pääkamera ja ultralaajakulmakamera, mutta 5x optiseen zoomiin kykenevä 8 megapikselin telekamera.

Kuvaamiseen aikana puhelin käyttää kuvaamisessa samanaikaisesti eri kameroita. Tämän avulla kuvista tukee terävämpiä ja selkeämpiä. Lisäksi videokuvaamisen aikana voi ottaa korkealaatuisia kuvia. HONORin mukaan muut puhelimet yleensä rajoittavat kuvanlaatua videotallennuksen aikana.

musta honor magic4 edestä ja takaa
Magic4


Lisäksi Magic4 Prossa on panostettu erittäin nopeaan akun lataukseen. Laitteessa on 4600 mAh akku, joka tukee 100 watin langallista latausta, jolla akku täyttyy vain 30 minuutissa. Lisäksi tuettuna on peräti 100 watin langaton lataus, joka lataa akun 50 prosenttiin vain 15 minuutissa.

Magic4 Pro laturissa
SuperCharge Wireless-laturi


Magic4 -laitteessa on hieman suurempi 4800 mAh akku, joka tukee 66 watin langallista latausta.

HONOR Magic4 -sarja sisältää Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvan Honor Magic UI 6.0 -ohjelmiston.

Vertaa: Honor Magic4 vs Honor Magic4 Pro.

Mustan ja valkoisen värin lisäksi HONOR Magic4 -sarjaa on saatavana täysin uusissa upean syaanin sinisen ja tyylikkään kullan väreissä.

HONOR Magic4 -sarjan Suomen saatavuus ja suositushinta ilmoitetaan myöhemmin. Euroopassa hinnat ovat 899 euroa ja 1099 euroa 8+256 gigatavun mallin osalta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
196 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € Bigbox
308 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 343 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.